ProJecT Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Θελω να κανω μιαν αιτησην στο ληξειαρχειον για να μου γινει αλλαγει στο ονομα. Εχειν υποψην οτι εφοσον περασα τις εξετασεις δεν ειμαι στασιμος. Το ονομα μου θα αλλαξει σε: Σταύρος ο Ευτυχής! Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Θέλω και εγώ βάλε (όποτε μπορέσεις) Κώστας ο Μη Ορατός γνωστός ως Stealth. PS: Επιχειρώ resurrect για το τόπικ. added Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 added γίνετε να μην μου τα δίνετε ένα ένα? :S Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 μπορεί να φτιαχτεί το name μου ;;;;; τι έχει? ;o Quote
`zэlaи Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Das άλλαξετο το όνομα μου απο ο Μουρέλ σε Αδείμαντος!!! Thnx :) Quote
ExTrEmEDwarf Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Das άλλαξετο το όνομα μου απο ο Μουρέλ σε Αδείμαντος!!! Thnx :) Εγώ κάνω update το thread επειδή δεν μπορεί να κάνει edit ως legendary member fixed :> Quote
`zэlaи Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Εγώ κάνω update το thread επειδή δεν μπορεί να κάνει edit ως legendary member fixed :> Ok ρε ExTremE δεν το έιχα προσεξει! (Έγηνες και L2-Mod :D Nice καιρός ήτανε :) ) Quote
ProJecT Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Θελω να κανω μιαν αιτησην στο ληξειαρχειον για να μου γινει αλλαγει στο ονομα. Εχειν υποψην οτι εφοσον περασα τις εξετασεις δεν ειμαι στασιμος. Το ονομα μου θα αλλαξει σε: Σταύρος ο Ευτυχής ! Αναμενω! Quote
Recommended Posts