Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ανδρέας ο Έχων πατέρα ή ο Ουκ έχων έλλειψη πατρός ?! Ο πατέρα έχων, είναι πιο ευήκοο ;o Quote
Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Μιχάλης Ο ἀφροδισιακός ακα Ακιρος Μιχαήλ, όχι Μιχάλης. Quote
Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 με τετια αρχαια και δεν πας θετικη? Η Θεωρητική έχει αρχαία, όχι η θετική ;p btw bloody, βάλε με πρώτο στους ιδρυτές. Από εμένα ξεκίνησαν όλα. Ο Νικολούδος ήταν ο πρώτος που έσπετο τα χνάρια μου. Έσπετο από το ρήμα έπομαι, δηλαδή ακολουθώ. Εξού και το "επόμενος". Quote
Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Βασιλειος ο ''τι Καπνο-φουμαρις'' γνωστός ως Smok3boy Βασίλειος ο καπνόν καπνίζων. Quote
Salot Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Σωτήριος ο ἄθλιος. Είς την αρχαίαν ελληνικήν ,κατείχων βαθμούς μη αξιούς για την Προαγωγήν μου στην επόμενη τάξη. Quote
Adolesxhs Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 τι θα μου τεριαζε εμενα αραγε ?? για πειτε ρε αδερφια κανα καλο..(?) Άγγελος ο Κασίγνητος Quote
NoSti* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Πολυαγαπημένος. ;o βαλε φινα... Αγγελος ο Κασιγνητος Quote
Recommended Posts