Jump to content

[True Blood]Official Topic![GR][EN]


`Resistance

Recommended Posts

true-blood-poster.jpg

 

True Blood!

you can speak with your languege with tag's! [EN] for english or [GR] for greek

True Blood είναι μία αμερικανική δραματική τηλεοπτική σειρά, δημιουργημένη από τον Άλαν Μπολ (Alan Ball). Είναι βασισμένη από τη σειρά μυθιστορημάτων της Charlaine Harris The Southern Vampire Mysteries,τα οποία περιγράφουν τη συμβίωση ανθρώπων και βρικολάκων σε μια μικρή πόλη ονόματι Bon Temps της Louisiana. Η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στην Sookie  (Anna Paquin) και την οικογένειά της. Η Sookie είναι ερωτευμένη με τον Bill Compton, ο οποίος είναι βρικόλακας, αλλά η οικογένειά της μαζί με τους κατοίκους της πόλης κατακρίνει τη σχέση τους λόγω της φύσης του Bill.

 

Η σειρά μεταδίδεται από το συνδρομητικό κανάλι HBO στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράγεται από την HBO σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του Ball, Your Face Goes Here Entertainment. Έκανε πρεμιέρα στις 7 Σεπτεμβρίου 2008.

 

Μέχρι τώρα έχει αποσπάσει σχετικά καλές κριτικές. Η πρώτη σεζόν έλαβε κριτική και κέρδισε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων μία Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο ΕΜΜΥ. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου, 2009. Στις 30 Ιουλίου 2009, επιβεβαιώθηκε ότι το HBO True Blood θα ανανεωθεί για την τρίτη σεζόν, η οποία πρόκειται να αρχίσει γυρίσματα στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

 

Στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται από τις 11 Μαίου 2010 από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

 

Σεζόν 1

 

Το κύριο μυστήριο της πρώτης σεζόν αφορά τις δολοφονίες των γυναικών που συνδέονται με τον αδελφό της Σούκι  (Sookie), Τζέισον (Jason). Η Μόουντετ Πίκενς  (Maudette Pickens) και η Ντόν Γκρίν (Dawn Green) στραγγαλίστηκαν λίγο μετά, απ' όταν έφυγε ο Τζέισον(Jason). Αν και ο ντετέκτιβ Μπέλεφλερ (Bellefleur) είναι πεπεισμένος ότι Τζέισον είναι ο δολοφόνος, ο σερίφης της πόλης δεν τον κατηγορεί. H γιαγιά της Σούκι δολοφονείται λίγο αργότερα. Στο τέλος της σεζόν, αποκαλύπτεται ότι ο αρραβωνιαστικός της Άρλίν Φόουλερ (Arlene Fowler), Ρενέ Λενιέρ (Rene Lenier), είναι στην πράγματικότητα ένα άτομο που ονομάζεται Ντρού Μάρσαλ (Drew Marshall), ο οποίος έχει δημιουργήσει μια ψεύτικη ταυτότητα. Δολοφονεί τις γυναίκες επειδή τις θεωρεί ατιμασμένες, από πλευράς ότι πήγαν με βρυκόλακα. Η πρώτη σεζόν εστιάζει επίσης, στη σχέση της Σόυκι με τον Μπίλ  και την σχέση του Σαμ με την φίλη της Σούκι, Τάρα. Ο Μπίλ εξηγεί τους κανόνες στη Σούκι, το να είναι κανείς βρυκόλακας και (μετά την δολοφονία ενός βρυκόλακα για να την προστατεύσει) είναι αναγκασμένος να αλλάξει ένα νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Τζέσικα (Jessica) σε βρυκόλακα, ως τιμωρία. Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, η Τζέσικα μένει υπό τη φροντίδα του Μπίλ. Μετά τη δολοφονία της Μάουντετ και της Ντάουν, ο Τζέισον είναι εξαρτημένος από το αίμα των βρυκολάκων και έχει μια μικρή σχέση με μία το ίδιο εξαρτημένη, την Άμυ Μπάρλευ (Amy Burley), η οποία τελειώνει άδοξα, όταν δολοφονείται απ' τον Ντρού (Drew). Η σεζόν τελειώνει με την ανακάλυψη ενός πτώματος στο αυτοκίνητο του ντετέκτιβ Άντυ Μπέλεφλερ.

 

Σεζόν 2

 

Ο δεύτερος κύκλος ασχολείται με την εξαφάνιση του 2000 ετών βρυκόλακα, Σερίφη της Περιοχής 9, Γκόντρικ (Godric). Ο Έρικ(Eric) στρατολογεί τη Σούκι και τον Μπίλ για να βρουν τον Γκόντρικ. Με τη Σούκι και τον Μπίλ στο Ντάλας, μια μαινάδα ονόματι Μαριάν (Maryann) προκαλεί χάος στο Μπόν Τέμπς (Bon Temps).

 

 

English

 

True Blood is an American television drama series created and produced by Alan Ball. It is based on the The Southern Vampire Mysteries  series of novels by Charlaine Harris, and details the co-existence of vampires  and humans in Bon Temps, a fictional small Louisiana  town. The series centers on Sookie Stackhouse (Anna Paquin), a telepathic waitress at a bar, who falls in love with vampire Bill Compton (Stephen Moyer).[1][2]

 

The show is broadcast on the premium cable network HBO in the United States. It is produced by HBO in association with Ball's production company, Your Face Goes Here Entertainment.[1] It premiered on September 7, 2008.

 

The first season received critical acclaim and won several awards, including one Golden Globe and an Emmy. The show's second 12-episode season premiered on June 14, 2009. On July 30, 2009, HBO confirmed that True Blood would be renewed for a third season,[3] which began shooting on December 3, 2009.[4] It will air beginning June 13, 2010, according to HBO.

 

In January 2010, Alan Ball confirmed that there will be a fourth season of True Blood

 

true-blood-hbo-tv-04.jpg

 

5e66907327022b89871d71f3d5881145.jpg

 

true-blood-eric.jpg

 

true-blood-jason.jpg

 

true-blood-arlene-fowler.jpg

 

true-blood-season-2-1.jpg

 

lafayette-from-true-blood.jpg

 

width=512 height=768http://poptimal.com/wp-content/uploads/2008/10/true-blood-tara.jpg[/img]

 

width=512 height=768http://truebloodnet.com/wp-content/uploads/2010/02/sam-t.jpg[/img]

 

Link to comment
Share on other sites

And I tought something too

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

How many spaces left ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Not many ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Allmost !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Not really, a bit more !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HTTP 404 ERROR: NO REQUEST FOUND !

Link to comment
Share on other sites

actually i love it i started it a while ago cause i saw a random episode on the tv.

 

now that lost,supernatural and fringe ended and will start on next year gf i dont have anything else to watch :/

Link to comment
Share on other sites

kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TRUE BLOOD FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

I like bill and my name is Bill! /gr tyxaio?/gr

 

 

Setekh mustn see dis.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now



×
×
  • Create New...