Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το γραφω στα Ελληνικα γιατι προκειτε μονο για τους Ελληνες.

Ειμαστε το 70-80% του φορουμ και ειμαστε οι μονοι που "δημιουργουμε προβληματα" πιστευω. Γιατι να μην δημιουργηθει ενα νεο group που να ασχολειτε και να εχει ολα τα privs και το πανω χερι στα Ελληνικα section οπως greek dev section, l2 general discussion, spam topics κτλπ.

Να σας δωσω το δικο μου παραδειγμα γιαυτο που λεω, εγω ασχολουμε μονο με τα greek sections ειδικα στο greek dev section, σπανια και πολυ σπανια μαλιστα μπενω στο αντιστοιχο Αγγλικο. Πολυ σπανια επισης μπενουνε και οι l2mods στο Ελληνικο section (ο coyote οταν ητανε και ο versus με τον commodus που τωρα ασχολουντε με τον server τους και καλα κανουνε τα παιδια).

Ακουω γνωμες.

Posted

ο coyote οταν ητανε και ο versus με τον commodus που τωρα ασχολουντε με τον server τους και καλα κανουνε τα παιδια).

Ακουω γνωμες.

Δεν έχω server προς το παρόν, και επίσης πιστεύω πως είναι ανούσιο.

Όλοι οι l2mods για παράδειγμα είναι για όλα τα l2section (γι' αυτό εξάλλου έχουμε mods και από άλλες χώρες, αλλά και Έλληνες), και το γεγονός πως ίσως να μην postάρουν εκεί, δεν σημαίνει πως δεν νοιάζονται ή πως δεν πατούν καν το πόδι τους.

Posted

διαβασε καλα, μπορει να μην το εγραψα εγω. Εννοούσα οταν εισουνα l2mod.

Εγω παντως δεν τους βλεπω ουτε να κοιτανε

Posted

διαβασε καλα, μπορει να μην το εγραψα εγω. Εννοούσα οταν εισουνα l2mod.

Εγω παντως δεν τους βλεπω ουτε να κοιτανε

Για το l2 Developing εδώ μέσα δεν πρέπει να βγάζουμε άχνα γιατί βρίσκεται στις μεγαλύτερες επιτυχίες του αυτή τη στιγμή

Posted

Για το l2 Developing εδώ μέσα δεν πρέπει να βγάζουμε άχνα γιατί βρίσκεται στις μεγαλύτερες επιτυχίες του αυτή τη στιγμή

+1 EYTYΧΩΣ και για αυτο τον λογο παραμενω στο φορουμ

Posted

o Commodus dn kanei pia post sto l2j section oute o Versus

όχι ρε κάνουνε μην τους παρεξηγείς λένε ένα

/locκ

ξέρεις τι είναι αυτό?....

Posted

o Commodus dn kanei pia post sto l2j section oute o Versus

o versus kanei kamia fora twra prosfata an 8imame kala ekane ena pws na vazeis mono a grade items sthn oly
Posted

Sure...
Posted

Εγω καθε μερα κανω ποστ και παντα εχει βοηθεια δεν υπαρχει κατι που πρεπει να συζητησουμε κατι περισσοτερο εδω περα.