Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pou vriskeste tr paidia? se poio stadio? :D

oso gia tis protaseis p les gia class Q...

gia 1o kai 2o vale gata....

to 3o podia.. ;)

Posted

tpt neo apo ton server ??

To site (+forum) ta ftiaxate??

:D

PS: sikwse ton... ton -beep- .... den mporw, den mporw na perimenw :D

Posted

to 8eoro mlkia na valeis gata gia to 1o-2o q k na min valeis gia to 3o mporeis polu apla na kaneis 1o 2o 3o q gia change class k na afiseis ta sub/noblesse retail... pou k auta exoun treksimo exei katantisei vareto na kaneis class change quests... [gnwmh mou]

Posted

to 8eoro mlkia na valeis gata gia to 1o-2o q k na min valeis gia to 3o mporeis polu apla na kaneis 1o 2o 3o q gia change class k na afiseis ta sub/noblesse retail... pou k auta exoun treksimo exei katantisei vareto na kaneis class change quests... [gnwmh mou]

Oxi re...

Einai wraio na kaneis 3o Q me ta podia se server p dn exei A kai S grade gear.

Farmareis polla adena, sinexizeis to ally gia S recipe, kaneis kana dropaki, xpareis alts, vriskeis kana war kai perneis kana pvp...kai genika exei tin fash tou.

Posted

e  nai re..pes dn vazeis 3Q

x35 8a pas se 10 ores max 77-78 lvl..dn 8a exeis vgalei afta p xreiazetai to craft..meta gamise ta,,

enw me to 3Q exeis ena skopo akoma,

SUGGESTION:epeidh ta craft items p 8elei einai 'polla' gia mid grade server proteinw kati

sta gm-shop na valeis idiki craft list

pali 8a 8elei mithril alloy recipe etc alla ligotera k customed..

pali 8a yparxoun crafter..

PX:Dragonic bow=1 dragonic bow recipe 60 i 100

15 mithril alloy

20 sop

leather

thread etc..

kai pali analoga to chance t recipe (60 i 100)na vgenoyn ta items i apla to 100% na vgenei pio efkola se mats

Twra..gia ta mana pots..Vale idika mana pot p gemizoun px 400 mana /20 sec k exoun 30 sec cd...

k ginontai craft me kanonika mats i me custom mats p 8a valeis na drop ta mob se olo to L2world..

dn 3erw pios simfwnei mazi m..post :D

Posted

@ finito

Thelei na kanei retail like ton server,

to kanoniko craft system einai e3airetiko kai diaskedastiko.

Emena proswpika dn m aresei custom craft shop.

To db (gia paradeigma) mporeis na to kaneis kai drop apo boss. Den einai anagkaio na to craftareis.

Apla to paradosiako craft dinei perissotero xrono zwhs ston server! etc pistevw egw!

Edit: Episis mporeis na vgaleis k arketa leyta apo ton Crafter sou... (ton paratas Giran me ola ta recipe p exeis...kai GG)

Posted

Akougete arketa kalo ... 

ta buffs 9a htan pio wreo na ta ebazes  1hour me ligo freeze time

gia ta class 8a mporouses apla na edines ta quest items se ena shop mono gia t 1 k t deutero class change

to 3o  p einai lg pio diskolo 8a mprouses na t afiseis na t kanoume monoi mas.. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...