MixMasteR Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Καλημέρα παιδιά ! θέλω να με help σε κάτι . Έχω ένα πρόβλημα στα windows δείτε : Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος πως να το βγάλω ?
ZeRo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Σε τσακώσανε :P Δεν νομίζω πως γίνεται να κάνεις κάτι παρά μόνο αν βρεις κανά activation για τα windows αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι έμπιστα από ιούς κλπ ;) γιαυτό βάλε τα παλιά σου Windows (τα αυθεντικά).
MixMasteR Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Μα εγώ αυτά τα windows δεν τα έβαλα μονος μου πήγα σε τεχνικό όταν είχα πρόβλημα και όταν μου έκανα format το pc μετά από 1 μηνα βγήκε αυτό -.-''
ZeRo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Μα εγώ αυτά τα windows δεν τα έβαλα μονος μου πήγα σε τεχνικό όταν είχα πρόβλημα και όταν μου έκανα format το pc μετά από 1 μηνα βγήκε αυτό -.-'' Έχεις βάλει το key ?
MixMasteR Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Μόνο με crack. Αλλά δεν ξέρω link και τα λοιπά... Έχεις βάλει το key ? Που να τα βρω αυτά ρε
ZeRo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Που να τα βρω αυτά ρε lol.. Το key λογικά θα στο έδωσε μόλις πήρες το pc. Με αυτό ενεργοποιείς τα windows.
|Itachi Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 gt kanete updates sta windows re mlks afou exete spasmena?
MixMasteR Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 lol.. Το key λογικά θα στο έδωσε μόλις πήρες το pc. Με αυτό ενεργοποιείς τα windows. axa εκείνο το χαρτάκι που ήταν κολλημένο λες?μου το έσκισε ο μικρός μου αδερφός
ZeRo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 axa εκείνο το χαρτάκι που ήταν κολλημένο λες?μου το έσκισε ο μικρός μου αδερφός Έλεος! Πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί που πήρες το pc και μπορεί να σου πουν το key. Αλλά αφού σου άλλαξε αυτός windows, άλλαξε και το key. Δεν σου έδωσε τίποτα?
MixMasteR Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Έλεος! Πάρε τηλέφωνο στο μαγαζί που πήρες το pc και μπορεί να σου πουν το key. Αλλά αφού σου άλλαξε αυτός windows, άλλαξε και το key. Δεν σου έδωσε τίποτα? Όχι δεν μου έδωσε τίποτα.
ZeRo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Όχι δεν μου έδωσε τίποτα. Τότε ή στα έβαλε χωρίς key ή στα ενεργοποίησε χωρίς να σου πει το key.
MixMasteR Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Τότε ή στα έβαλε χωρίς key ή στα ενεργοποίησε χωρίς να σου πει το key. Μου είπε πως τα είχε δώσει κάποιος γνωστός του αυθεντικά
ZeRo* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Μου είπε πως τα είχε δώσει κάποιος γνωστός του αυθεντικά Ναι αλλά εσύ χρειάζεσαι το key αλλιώς δεν ενεργοποιούνται. Αν δεν το βρεις δεν κάνεις τίποτα.
MixMasteR Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Ναι αλλά εσύ χρειάζεσαι το key αλλιώς δεν ενεργοποιούνται. Αν δεν το βρεις δεν κάνεις τίποτα. Δηλαδή άμα δεν το βρω δεν γίνετε τίποτα? αλλα αυτό δεν ενοχλεί το pc ?
Recommended Posts