Jump to content

Deurian

Members
  • Posts

    585
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by Deurian

  1. Καλησπέρες. Λοιπόν, παράτησα το lineage πριν κάτι χρόνια. Όντας όμως φοιτητής και έχοντας άπειρο ελεύθερο χρόνο σκέφτομαι να ξαναρχίσω. Υπάρχει κάνας καλός private ή απευθείας official; Ευχαριστώ!
  2. Lol @ the people saying u might lag at chronos/naia. I've been playing chronos for 2 months, with 2 mbps line (greek) and i havent lagged even a single time. Just people, don't expect to listen to music on youtube, download movies and play l2 at the same time without lagging. That's impossible. Now as of my review. I've been playing for 2 months without botting (LEGIT). I enjoy playing in Chronos, even though there are older players with a lot more stuff thats none of my concerns, in some time i will have lots of stuff too. My suggestion for people that wanna start lineage 2 at retail, is start one of the two new servers at ncsoft. Exp is easier than ever thanks to the daily quests, kamas.
  3. Steam account with cod mw2 only with 12.99 euro. Pm me here for more info
  4. it isn't scam. It's just a giveaway because i've left l2 months ago, and i need cash as soon as possible atm.
  5. it isn't scam. It's just a giveaway because i've left l2 months ago, and i need cash as soon as possible atm.
  6. bump. cheapest price on market. C'mon guys theres no way u can find cheaper price on retail!
  7. bump! price decreased dramatically! one-time offer!
  8. WTS 61 level paladin in retail chronos with majestic set, black ore jewellery full and great sword focus +5 Accepting paysafecards and paypal 15 euro
  9. Κανά changelog για το καινούργιο update του l2?
  10. Ναι από private shop. Αλλά παίζω legit δεν αγόρασα adena...
  11. Έβαλα Majestic! :P (Μετά από διάλειμμα 1 μήνα) :D
  12. Βασικά ο κύριος λόγος που τα περισσότερα άτομα συμπαθούν τα chronicles από c1 μέχρι interlude είναι διότι εκεί το μόνο που χρειάζεται είναι να πατάς δυο τρία κουμπιά... Στα πιο νέα updates χρειάζεται περισσότερη σκέψη και ικανότητα για να επιβιώσεις. Έτσι πολλά άτομα παρατάνε ώστε να παίξουν κάτι πιο εύκολο. Που να κάτσουν να μάθουν ένα παιχνίδι που άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά; (P.S. Όλο αυτό το γράφω από το κινητό, αχ Θεούλη μου)
  13. Μα lineage 2 δεν είναι μόνο ο mafia ή οιι priv servers που ανοίγουν και κλείνουν σε μια βδομάδα. Αυτό δεν καταλαβαίνετε. Τέτοιο server υπάρχουν σε όλα τα games, μόνο που στο l2 υπάρχουν σε αυξημένο ποσοστό...!
  14. Για να πω την αλήθεια δεν διάβασα όλες τις σελίδες, γιατί μετά απο λίγο άρχισα να νιώθω οτι γράφετε τα ίδια και τα ίδια. Καταρχάς θέλω να τονίσω ότι δεν μπορείς να πεις ότι το l2 είναι fail βασιζόμενος στους private, άμα μιλάμε για private είναι εντελώς λάθος ο τίτλος. Έπισης η σύγκριση του wow με το l2 είναι κάπως ανούσια. Γούστα του καθενός είναι πάντα ποιο game παίζει. Μπορεί κάποιος να βγει να πει ότι το pacman είναι κορυφή ενώ το wow είναι μαλακία (αποψή του καθενός και είναι σεβαστή) Τώρα για να μπω στο topic η αλήθεια είναι ότι το l2 είναι ένα game παλιό. Αλλά και πάλι καλά βαστάει... Η ουσία είναι ότι η κατάσταση στον retail δόξα τον θεό είναι καλή. Εγώ που μπήκα σαν παλιός παίχτης στο l2 μεν, αλλά νεός στον retail, το βρήκα πολύ ποιο ενδιαφέρον από τους διάφορους private servers που είχα παίξει ( και πιστεύστε με είναι πολύ). Τώρα σχετικά με το θέμα interlude-gracia κτλπ. Πρέπει να κατανοήσετε ότι το l2 δεν θα μπορούσε να σταματήσει στο interlude. Υπάρχουν ήδη αρκετά άτομα στον retail που έχουν full equipment κτλπ. Φανταστέιτε πόσο θα βαριόντουσαν αν δεν είχαν τις προκλήσεις που έχει το gracia! Ο μισός retail θα ήταν 80 lvl και όλοι θα μαλακίζονταν, και οι περισσότεροι θα είχαν παρατήσει όπως γίνεται στους περισσότερους priv servers. Για να το κλείσω όμως γιατί είναι πρωτοχρονιά και δεν ξέρω γιατί κάθομαι και γράφω όλο αυτό το κατεβατό (μάλλον επειδή περιμένω το κορίτσι μου να έρθει και βαριέμαι :P) πρέπει να πω ότι δεν είναι η ακραία απάντηση η σωστή, δηλαδή ούτε το l2 είναι fail ούτε είναι το πιο γαμάτο game. Ένα παιχνίδι είναι και παίζεται, μπορεί να έχει χάσει πολύ κόσμο (λοιγικό είναι με την πάροδο του χρόνου) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πέθανε, μην λέμε και βλακείες! P.S. Άμα έχω ορθογραφικά τυπογραφικά και νοηματικά λάθη συγχωρήστε με, έχω πιει λίγο είναι προχωρημένη ώρα και καταλαβαίνετε. Το νόημα μου πιστεύω να το πιάσατε...!
×
×
  • Create New...