Jump to content

Recommended Posts

Posted

Αυτό που κολλάει με το dev section?

dn 3r re file dn i3era p na t kanw k afu einai l2 edw k eida k kapoioi alli exun shares t ekana edw :))

Posted

lpn guys epidi 3r apo ptoto xeri pos ta ekanes monos tou afta kai o +cs.Tribal®™ p tou evale -1 ekane vlakia dn dinoume -1 gia tetio pragma..egw me tn darkhacker 8a kanoume ena video pou 8a dixnei pos ta ekane ekinos kai na parete to -1 piso..

siga re pro xalarose.

ontopic den einai tpt to diskolo na breis crest.. ta exei parei apo l2inside. exoun gini pola topics me crest. sto kato kato psaxnis sto google...

Posted

siga re pro xalarose.

ontopic den einai tpt to diskolo na breis crest.. ta exei parei apo l2inside. exoun gini pola topics me crest. sto kato kato psaxnis sto google...

tn ironia sou dn tin katalava ?? mporei na mn einai pro alla pio pola apo esena 3r..ok eisai o pio full spam se olo to forum

Posted

lpn guys epidi 3r apo ptoto xeri pos ta ekanes monos tou afta kai o +cs.Tribal®™ p tou evale -1 ekane vlakia dn dinoume -1 gia tetio pragma..egw me tn darkhacker 8a kanoume ena video pou 8a dixnei pos ta ekane ekinos kai na parete to -1 piso..

LoL,les e?Den xreiazete video oloi xeroun na koboun crests lol apla dn edwse ta swsta credits exarxeis...
Posted

LoL,les e?Den xreiazete video oloi xeroun na koboun crests lol apla dn edwse ta swsta credits exarxeis...

re file tou evale -1 gt dn ixe apodi3eis oti to ekane aftos.. LOLLLLL

Posted

re file tou evale -1 gt dn ixe apodi3eis oti to ekane aftos.. LOLLLLL

Αν είναι να το πάρουμε το θέμα από την αρχή, μπορεί να φάει και -1 για wrong section, τεσπα.

Posted

Αν είναι να το πάρουμε το θέμα από την αρχή, μπορεί να φάει και -1 για wrong section, τεσπα.

lolll -1 gia wrong section??? edw k 2-3 xronia p eim cto forum mono MOVED: blepw

• 8 months later...
  • 4 weeks later...