HackForYou Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 paidia apo dipla ekeinoi oi ari8moi einai gia na baloun kapoio Active/Chance/Passive se allon paikti ???
SaSuKi Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ok twra re pedia eine ena topic to opio ama mpi kaneis google pisteuo pws pali 8a bri kati.. anyway kaloutsiko eine apo osa exw dei sto maxcheater.
LoyLoy Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ok twra re pedia eine ena topic to opio ama mpi kaneis google pisteuo pws pali 8a bri kati.. anyway kaloutsiko eine apo osa exw dei sto maxcheater. to 8ema dn einai na psaxnoume sto google alla sto forum auto ;)
WhiTeAnGeL* Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 pedia...8a ginei update sto topiC :) epishs 8a perasw ena topiC pou 8a exei olllllaaa ta buffs pou uparxoun apo epilogue ID kai name buff :)
WeirdSituation Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Thanks dude, u save my life XD οκ ότι πεις. pedia...8a ginei update sto topiC :) epishs 8a perasw ena topiC pou 8a exei olllllaaa ta buffs pou uparxoun apo epilogue ID kai name buff :) πότε θα γίνει αυτό? έχουν περάσει δύο μήνες κοντά.
WhiTeAnGeL* Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 exete dikio pedia exei perasei kapios kairos logo tou oti egrafa eksetaseis kai den eixa ton xrono na asxoli8o me to forum auto telos to update 8a prospa8iso na to kanw se liges meres 8a pros8eso ola ta id apo ta buffs euxaristo gia tin katanohsh sas.
WeirdSituation Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 exete dikio pedia exei perasei kapios kairos logo tou oti egrafa eksetaseis kai den eixa ton xrono na asxoli8o me to forum auto telos to update 8a prospa8iso na to kanw se liges meres 8a pros8eso ola ta id apo ta buffs euxaristo gia tin katanohsh sas. ανυπομονούμε να δούμε και τα υπόλοιπα σκιλλς.
`Rοmeο Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Thnx :) exis kiala skills dn einai mono afta perimeno :D
salarion123 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 poli wraio eyxaristw! den iparxei omoio topic me ola ta skill active/passive/chance kai ID apo dipla:)
Recommended Posts