Jump to content

Recommended Posts

Posted

MaCe (+14/-10)  xTheVioLaToR (+4/-3)  -  re mogole?arketa karma tou exeis dwsei.epomeni fora report.  In topic  Today at 07:09:30 AM

`PsDn^ (+0/-0) xTheVioLaToR (+4/-3) + Fucking Great Topic In topic Today at 07:06:20 AM

To aksizei to karma.. min leme malakies.. kai ti epeidh to dinw egw? Afou to aksizei? dn 8elw na kanw flame btw telos

Posted

abuse? :S

wtf?jealious or...?

[GR] Δεν μπορώ να βλέπω να γίνονται τέτοια πράγματα στο forum.[GR]

OK, I think the karma abused is fixed. Lock it.

Posted

Hmm ti ginete diladi? Egw Pistevw pws zileveis man.. afto einai olo.. to paidi mporei k to simpa8isa polu giati afieronei xrono sto forum

Posted

MaCe (+14/-10)   xTheVioLaToR (+4/-3)   -   re mogole?arketa karma tou exeis dwsei.epomeni fora report.

Δηλαδη ρε mace,αν καποιος κανει shares και ειναι καλα δεν πρεπει να τον ανταμειβει καποιος (αν το αξιζει φυσικα)

διακρινω πια προσωπικη αντιπαθεια η ειναι ιδεα μου?επειδη δεν εχεις εκτιμησει κανενα απτα shares μου αν δεν κανω λαθος

και τελος σε ολα εχεις πει εναν κακο λογο οπως c/p πολυ απλο κλτπ....tecpa ας μεινουμε στο θεμα

Posted

Sry που επεμβένω αλλά δεν ήταν guide που να αξίζει karma.

Ισως να μην αξιζει επειδη τα ξερεις αυτα εσυ και οι περισσοτεροι.ο σκοπος μου ηταν να μαθουν κατι αυτοι που δεν ξερουν και πολλα απο τα dyes και τα rb's.αυτο σαν single guide ισως οχι,δεν διαφωνω...αλλα μαζι με το αλλο share για τα raid bosses δεν

αξιζει κατι?εστω για τον κοπο μου ρε γαμωτο....

Sorry for double post :(

Posted

Δηλαδη ρε mace,αν καποιος κανει shares και ειναι καλα δεν πρεπει να τον ανταμειβει καποιος (αν το αξιζει φυσικα)

διακρινω πια προσωπικη αντιπαθεια η ειναι ιδεα μου?επειδη δεν εχεις εκτιμησει κανενα απτα shares μου αν δεν κανω λαθος

και τελος σε ολα εχεις πει εναν κακο λογο οπως c/p πολυ απλο κλτπ....tecpa ας μεινουμε στο θεμα

[GR]Το μόνο guide σου που αξίζει (karma) είναι το sticky, μόνο και μόνο για τον κόπο σου.[GR]

Posted

ποπο πως κανετε ετσι για το καρμα ελεος δλδ.

ρε φιλε το καρμα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει...απλως ειναι μια ανταμοιβη για τον κοπο μου

και ερχονται τωρα αλλοι και λενε το εκανα c/p δεν αξιζει καρμα...γιαυτο το εκανα <<θεμα>>

Posted

ρε φιλε το καρμα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει...απλως ειναι μια ανταμοιβη για τον κοπο μου

και ερχονται τωρα αλλοι και λενε το εκανα c/p δεν αξιζει καρμα...γιαυτο το εκανα <<θεμα>>

koita asto min to polutravas edw den eipa egw pola pou pigane na me vgaloune kai ripper ... asta ta karma kai tis paparies min ta koitate ;)
Posted

Ela tsouz twra t karma einai karma kai sta 4 apo ta 5 shares na dinei karma t idio atomo dn sas lei kati

locked

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...