♪Powe®Musi©™ Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Γιά σε όλους. Πώς γίνεται από μια εικόνα π.χ να σβήνω κάπιο text και να βάζω το δικό μου(με το photoshop). Quote
MasterDisaster Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Γιά σε όλους. Πώς γίνεται από μια εικόνα π.χ να σβήνω κάπιο text και να βάζω το δικό μου(με το photoshop). Ναι και βέβαια γίνεται αλλά δεν θα σου πω για έναν και μόνο λόγο. Υπάρχουν αρκετοί rippers εδώ και δεν θέλουμε άλλους! Quote
♪Powe®Musi©™ Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Ναι και βέβαια γίνεται αλλά δεν θα σου πω για έναν και μόνο λόγο. Υπάρχουν αρκετοί rippers εδώ και δεν θέλουμε άλλους! Ρε φίλε εγώ δεν θέλω να κάνω rip αλλά να μάθω κάποια πράγματα. Και έχεις δίκιο δεν λέω αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Quote
MasterDisaster Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Ρε φίλε εγώ δεν θέλω να κάνω rip αλλά να μάθω κάποια πράγματα. Και έχεις δίκιο δεν λέω αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Το ποστ σου και η ορθογραφία σε προδίδουν! Quote
Furiosus Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Magic Button! Αν ψάξεις, σίγουρα θα βρείς! Quote
Recommended Posts