Jump to content

Recommended Posts

Posted

!BlQmUn!BWk~$(KGrHqEH-EUEtp+cHe)BBL,6!9Hib!~~_12.JPG

pedia, t gnomi exete g t parapano roloi? skeutomoun na agoraso ena roloi k epita ida auto k 9elo mia deuteri gnomi, sas eresi?

Posted

Oxi. Den m aresei to asimi louraki kai to sxedio to aspro. An itan ligo gri diladi na mn kanei mpam(des exw tou slipknot to roloi) 8a itan wraio.

Posted

8es thn gnwmh m ? eilikrina prokeitai gia ena apo ta xeirotera rologia p mporeis na agoraseis ^^ san auta p poulane sta panhguria oi mauroi einai me 5 euro h auta p eixame mikra me tous power rangers k ta deixname me xara <<koita koita exw tous power ranger sto roloi m>>...an einai na dwseis lefta na pareis ena roloi dwse 200-500 euro k pane mia marka (D&G,Emporio Armani,Tag Heuer)...8a deikseis stul k 8a psarwnoun k oi gunaikes gia th finetsa s...oi slipknot ti na deiksoun? :D

Posted

ena roloi  200-500 euro

Mwre bravo..... Eftasan toso psila ta rologia? Ts ts ts..... Kai egw pou nomizan oti kanoun akoma 50-100 euro ^^
Posted

8es thn gnwmh m ? eilikrina prokeitai gia ena apo ta xeirotera rologia p mporeis na agoraseis ^^ san auta p poulane sta panhguria oi mauroi einai me 5 euro h auta p eixame mikra me tous power rangers k ta deixname me xara <<koita koita exw tous power ranger sto roloi m>>...an einai na dwseis lefta na pareis ena roloi dwse 200-500 euro k pane mia marka (D&G,Emporio Armani,Tag Heuer)...8a deikseis stul k 8a psarwnoun k oi gunaikes gia th finetsa s...oi slipknot ti na deiksoun? :D

+++1

apaisio roloi, ase p dn m aresoun oi slipknot

Posted

200+ E to polu....

ama einai toso akrivo tote tha simfonisw k egw me ton noble, kalitera na paris ena kalo

pou tha s kratisei para ena roloi pou aplos leei slipknot k dn kseris ama aksizei poiotika

Posted

200+ E to polu....

me 250 s dinw to diko m

t0t1k8.jpg

2ur6vsn.jpg

(exw k apodeiksh agoras)to phra mazi me to emporio armani k ena allo gunaikeio p eixa parei 1200e sunolo (to phra prin ena mhna 450e)

ap tis xamoures slipnot k metallica 1000 fores kalutera

Posted

1200 euro sinolo? Gia rologia? O xristos kai i panagia. Me 1200 pairnw ena PC pou petaei. Pernw ena imba kinito, ena laptop poli kalo i zw gia 2 mines parapanw :P

Posted

1200 euro sinolo? Gia rologia? O xristos kai i panagia. Me 1200 pairnw ena PC pou petaei. Pernw ena imba kinito, ena laptop poli kalo i zw gia 2 mines parapanw :P

Kai pios s eipe oti den exei pc pou dn petaei, kai btw 1000 fores 8a edina tosa leuta na parw kati tetoio para pc.
Posted

Kai pios s eipe oti den exei pc pou dn petaei, kai btw 1000 fores 8a edina tosa leuta na parw kati tetoio para pc.

exw k pc k laptop k imba kinhto :)

btw o upologisths dn 8a m ferei pote gunaika sthn kafeteria h sto club k dn kserw k egw p allou :D pote kamia dn 8a m pei << :OOOOOOOOOO ti wraio pc>> 8a m poun <<:OOOO ti wraio roloi>> h <<ti wraia mhxanh ktl>>

Posted

exw k pc k laptop k imba kinhto :)

btw o upologisths dn 8a m ferei pote gunaika sthn kafeteria h sto club k dn kserw k egw p allou :D pote kamia dn 8a m pei << :OOOOOOOOOO ti wraio pc>> 8a m poun <<:OOOO ti wraio roloi>> h <<ti wraia mhxanh ktl>>

a bravo! pare mia mixanh! H exeis kai mhxanh ^^

Kala mwre pou douleueis kai vgazeis tosa xrimata na doulepsw kai egw!

Posted

/no life mod?xD
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...