Dariuse Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Name: xAddytzu Posts: 918 (1,561 per day) Credits: Adenas: 21666.00 Position: Major! Karma: 1 Who changed my karma Whose karma have I changed Date Registered: August 10, 2008, 02:13:41 PM Last Active: Today at 06:03:38 PM ICQ: AIM: MSN: YIM: Email: Website: Lineage2iPlay Current Status: Online Online [Add To Buddy List] Gender: Age: N/A Location: Country: Romania Country
xAddytzu Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 frozy_blouz: Elecktro the Nr nr nr nr (1) **xAddytzu .: **xAddytzu .: esti fan? Hide Recent Messages (F3) frozy_blouz: esti curios frozy_blouz: ? **xAddytzu .: da frozy_blouz: intreaba`te **xAddytzu .: pai eu pe tine te-am intrebat **xAddytzu .: esti prost? **xAddytzu .: (rofl) frozy_blouz: mane frozy_blouz: da nu mai fi asha curios.. frozy_blouz: bn frozy_blouz: ajungem sa ne injuram frozy_blouz: din nik? **xAddytzu .: ti-am spus daca esti fan **xAddytzu .: **xAddytzu .: si tu mi-ai spus sa ma intreb **xAddytzu .: ma crezi mama omida? frozy_blouz: da wa frate **xAddytzu .: deci esti fan frozy_blouz: mai alsa pedagogia **xAddytzu .: era greu? frozy_blouz: da frozy_blouz: is FAN **xAddytzu .: Congrat frozy_blouz: mah frozy_blouz: nu sty frozy_blouz: pe dex tree sa platesty? frozy_blouz: sa faci cont frozy_blouz: ? **xAddytzu .: wat da fac **xAddytzu .: ce scrii ma acolo? **xAddytzu .: **xAddytzu .: daca trebuie sa platesti pe dex? **xAddytzu .: nu stiu frozy_blouz is typing...
Dariuse Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 frozy_blouz: Elecktro the Nr nr nr nr (1) **xAddytzu .: **xAddytzu .: esti fan? Hide Recent Messages (F3) frozy_blouz: esti curios frozy_blouz: ? **xAddytzu .: da frozy_blouz: intreaba`te **xAddytzu .: pai eu pe tine te-am intrebat **xAddytzu .: esti prost? **xAddytzu .: (rofl) frozy_blouz: mane frozy_blouz: da nu mai fi asha curios.. frozy_blouz: bn frozy_blouz: ajungem sa ne injuram frozy_blouz: din nik? **xAddytzu .: ti-am spus daca esti fan **xAddytzu .: **xAddytzu .: si tu mi-ai spus sa ma intreb **xAddytzu .: ma crezi mama omida? frozy_blouz: da wa frate **xAddytzu .: deci esti fan frozy_blouz: mai alsa pedagogia **xAddytzu .: era greu? frozy_blouz: da frozy_blouz: is FAN **xAddytzu .: Congrat frozy_blouz: mah frozy_blouz: nu sty frozy_blouz: pe dex tree sa platesty? frozy_blouz: sa faci cont frozy_blouz: ? **xAddytzu .: wat da fac **xAddytzu .: ce scrii ma acolo? **xAddytzu .: **xAddytzu .: daca trebuie sa platesti pe dex? **xAddytzu .: nu stiu frozy_blouz is typing... :)))))
Raule Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Ahahah tare poza, o voi vede mai bine maine de pe pc.
Recommended Posts