bubulina Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 coyote... avea ciuda pe mine ca vorbeam cu sofaki... si pui mei.. au inceput enumerate de motive... si chesti dinastea...e o poveste lunga...si odata iam zis lu raule pe eng spam section.. Raule tradatoru... si aia ooooooooooooo plm ban ca jignesc un moderator....Grisom avand si el ciuda pe mn... ca imi scotea tot timpul banu maxtor... direct ban...si nam mai intrat apoi...
Trance Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 coyote... avea ciuda pe mine ca vorbeam cu sofaki... si pui mei.. au inceput enumerate de motive... si chesti dinastea...e o poveste lunga...si odata iam zis lu raule pe eng spam section.. Raule tradatoru... si aia ooooooooooooo plm ban ca jignesc un moderator....Grisom avand si el ciuda pe mn... ca imi scotea tot timpul banu maxtor... direct ban...si nam mai intrat apoi... ratoni.
bubulina Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ratoni. numi bat capul cu pusti dinastea... cika grisom are 16 ani.. na ce sai spui unui pusti ...care ajunge si moderator...in fine numi pun mintea cu eii...
bubulina Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 in fine baietzi.. mai vorbim noi......am inteles ca badboy vrea sa redeskida SandoFtimeu...:) poate atunci mai vorbim.. bft
Raule Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Din cate vezi eu incerc sa strang romanii, nu sa-i alung. El a luat ban din cauza lui nu din a mea, sa fie clar.
Trance Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Din cate vezi eu incerc sa strang romanii, nu sa-i alung. El a luat ban din cauza lui nu din a mea, sa fie clar. Pai cine a dedus asa ? ;d Din cate stiu eu u ai dat si unbanuri ;d.
Trance Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 pai decand aveam eu alt cont acu mult timp park erau niste posturi cv de genu tin minte: "dak iti mai dau unban a zis grisom ca imi da si el mie mie ban."
Raule Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 :D maine sper sa nu ma asculte din morometii :))
Recommended Posts