twinkie Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărît: - Marie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat iute. - Mă Ioane, da' mai am de lucru. - Dac-am zis, am zis! Vede Maria că n-are încotro, se conformeaza. Se pune şi Ion în pat, trage plapuma peste ei şi zice: - No, acum Marie, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat. =)) Il stiam p'asta xD
twinkie Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Un oltean se întalneste cu un ardelean care ducea de legatoare o capra. - Unde duci boul ala? întreaba olteanul. Contrariat, ardeleanul se uita spre animal termîndu-se de rîs, dupa care riposteaza: - Esti chior, nu vezi ca-i capra? - Pai, eu cu capra vorbeam...
PwNNNz0r.^ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Un oltean se întalneste cu un ardelean care ducea de legatoare o capra. - Unde duci boul ala? întreaba olteanul. Contrariat, ardeleanul se uita spre animal termîndu-se de rîs, dupa care riposteaza: - Esti chior, nu vezi ca-i capra? - Pai, eu cu capra vorbeam... =)) altele ca vreau sa rad ;D
twinkie Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Un cuplu implineste 25 ani de casnicie si inchiriaza o camera la un hotel pt a sarbatori.A doua zi dimineata sotia isi sufla nasul in cerasaf.Sotul mirat ii zice: -Draga dar ce vor zice cei de aici cand vor vedea ca ne-am suflat nasul in cerasaf? -Nu-i nimic dragule ca si tu te-ai taiat la deget in noaptea nuntii sa ma salvezi.Acum a venit si randul meu...
PwNNNz0r.^ Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Un cuplu implineste 25 ani de casnicie si inchiriaza o camera la un hotel pt a sarbatori.A doua zi dimineata sotia isi sufla nasul in cerasaf.Sotul mirat ii zice: -Draga dar ce vor zice cei de aici cand vor vedea ca ne-am suflat nasul in cerasaf? -Nu-i nimic dragule ca si tu te-ai taiat la deget in noaptea nuntii sa ma salvezi.Acum a venit si randul meu... ahahahah =)))
twinkie Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea. - Nu bea, omule, e otravita! - Nem to dom. - Apai bea, dar incet, ca-i rece.
Recommended Posts