Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Vine Ion acasă de la oraş şi zice către Maria, hotărît:

- Marie, stinge lumina, trage perdelele şi în pat iute.

- Mă Ioane, da' mai am de lucru.

- Dac-am zis, am zis!

Vede Maria că n-are încotro, se conformeaza. Se pune şi Ion în pat, trage plapuma peste ei şi zice:

- No, acum Marie, să-ţi arăt ce ceas cu fosfor mi-am cumpărat.

=))

Il stiam p'asta xD

Posted

Un oltean se întalneste cu un ardelean care ducea de legatoare o capra.

- Unde duci boul ala? întreaba olteanul.

Contrariat, ardeleanul se uita spre animal termîndu-se de rîs, dupa care riposteaza:

- Esti chior, nu vezi ca-i capra?

- Pai, eu cu capra vorbeam...

Posted

Un oltean se întalneste cu un ardelean care ducea de legatoare o capra.

- Unde duci boul ala? întreaba olteanul.

Contrariat, ardeleanul se uita spre animal termîndu-se de rîs, dupa care riposteaza:

- Esti chior, nu vezi ca-i capra?

- Pai, eu cu capra vorbeam...

=)) altele ca vreau sa rad ;D
Posted

Un cuplu implineste 25 ani de casnicie si inchiriaza o camera la un hotel pt a sarbatori.A doua zi dimineata sotia isi sufla nasul in cerasaf.Sotul mirat ii zice:

-Draga dar ce vor zice cei de aici cand vor vedea ca ne-am suflat nasul in cerasaf?

-Nu-i nimic dragule ca si tu te-ai taiat la deget in noaptea nuntii sa ma salvezi.Acum a venit si randul meu...

Posted

Un cuplu implineste 25 ani de casnicie si inchiriaza o camera la un hotel pt a sarbatori.A doua zi dimineata sotia isi sufla nasul in cerasaf.Sotul mirat ii zice:

-Draga dar ce vor zice cei de aici cand vor vedea ca ne-am suflat nasul in cerasaf?

-Nu-i nimic dragule ca si tu te-ai taiat la deget in noaptea nuntii sa ma salvezi.Acum a venit si randul meu...

ahahahah =)))

Posted

Un cioban ardelean statea pe iarba, in apropierea unei fantani. Un om se duce la fantana cu intentia de a bea.

- Nu bea, omule, e otravita!

- Nem to dom.

- Apai bea, dar incet, ca-i rece.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...