Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

lol dude eu ziceam ca e comic video clipu, tot ce am inteles de la bboy ala este "SCANDAL"

Stii ca eu nam treaba cu rapu :))

Posted

Vampiri....eu am ochi de vampiri,cel puţin aşa zic fetele care se uită la filmele cu vampiri şi citesc cărţi de genul :D :D :D :D :D :D[mă uitam la signature lui Setekh si mi-am adus aminte.]

Posted

Nu mă converteşte mă,doar că numai rock ,rock nu merge mai vreau să ascult si hip hop :P să le combin....

Posted

@raule ,

de nane nu pot spune decat praf, el si cu puya ar trebui sa se ia de mana.

cabron a fost , cel putin mie mia placut acum ... deh timpu trece.

spike / guess who , e cam ce ascult eu acum + estradda si alt hip hop mai caterincos. prefer genu asta acu' fiecare cu placerile lui nuh ? oricum tot ce are legatura cu grassu in ziua de azi e aka haharecords , moga and sh!t . cv comercial , asa ma amuza anda adam , cred ca a cantat in toate genurile.

@sora , alea sunt "gagici bune" ?

cea de la 1.29 e mai normala , in rest ... in afara de faptul ca pana acum ma simteam un norocos, acum si constientizez asta.

Posted

Muzica din România s-a cam dat dracului,sincer,peste tot aud:Fernando,Puya,Roxy Manelista,Salam,DeepSysteme,deejay draci raci......fie...adevărata muzica este data la o parte,nu înţeleg de ce dar puţini mai sunt ăia care ascultă muzică şi nu poluare sonoră sau jeguri... :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=oBMT3OMEPwk

Posted

@raule ,

de nane nu pot spune decat praf, el si cu puya ar trebui sa se ia de mana.

cabron a fost , cel putin mie mia placut acum ... deh timpu trece.

spike / guess who , e cam ce ascult eu acum + estradda si alt hip hop mai caterincos. prefer genu asta acu' fiecare cu placerile lui nuh ? oricum tot ce are legatura cu grassu in ziua de azi e aka haharecords , moga and sh!t . cv comercial , asa ma amuza anda adam , cred ca a cantat in toate genurile.

@sora , alea sunt "gagici bune" ?

cea de la 1.29 e mai normala , in rest ... in afara de faptul ca pana acum ma simteam un norocos, acum si constientizez asta.

vrei caterinca asculta deceneu.

Posted

Vad girusuri siderale, le-nsir sub itinerarii

Ies subit din detalii, ce-s suplinite-n Stalin

Matricea-i scafald de volburi intr-un joc ocult

Sotron mut, aglutinand inc-un soc contur

Acum ca scad indicii, doar un salt implicit

Prin scalp se-nfige, capii legii's artificii

Pusi s-amplifice sacrilegii-n sacrificii

Ca sa sanctifice artilerii, start litigii!

a ce suna ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...