bubulinas Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 pune asta k ii mai buna :| pe asta am si lasato.. ms oricum.. hai ca am plecat pe afara.. bafta
EvilDeviL Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Doriţi să obţineţi interzis? s-a trezit si asta k e roman =)) VALEAAAA :)))
EvilDeviL Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 dal in plm :)) si si tu faci mare tragedie pentru 1 karma.. parca tziar trebuii karma in viata =)) parca vad: in curriculum : karma 3 pe MxC..=)) pe cine intereseaza??=))
bubulinas Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 dal in plm :)) si si tu faci mare tragedie pentru 1 karma.. parca tziar trebuii karma in viata =)) parca vad: in curriculum : karma 3 pe MxC..=)) pe cine intereseaza??=)) da ma nu ma intereseaza... dar mie ciuda ca altu are 12-13 karma doar pt c/p sau pentru nu stiu ce AIO stupid si eu iau -1 ca am acelas nume insa script diferit...plm..
EvilDeviL Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 da ma nu ma intereseaza... dar mie ciuda ca altu are 12-13 karma doar pt c/p sau pentru nu stiu ce AIO stupid si eu iau -1 ca am acelas nume insa script diferit...plm.. dap... da nui mare lucru..vrei karma? sau donezi pentru adena sa iti cumperi karma din shop.. sau faci si tu c/p k ceilalti sau faci tu singura si iei karma pe merit..
bubulinas Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 am luat 3karma pe merit.. insa acuma o pierd ca coyote are ciuda pe mn... adica povestea e mai lunga.. mia zis Sofaki cami va face un sig.. si nu mi--a facut iar eu iam zis ca mai bine tacea din gura decat sami promita...si de atunci ma tot urmareste fraieru..sa vada ce fac.. dal ma ca e un copil fara minte....
EvilDeviL Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 =)) numa acuma tiai dat seama k toti moderatorii is niste copcii(Coyote foloseste traslate..da sa vad ce intelege FGM!!!!=)) )
bubulinas Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 dal ma .. nici numi mai bat capul ca si asea forum asta moare..incet ..incet..
Recommended Posts