Raule Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Ocupati cu diverse jocuri intr-o cladire vecheVisez mult cand nu-ti citez gandurileScriu randurile care-ti fac creierii scrumMi se spune de mic: invata! invata!Da gandirea-i cea care ma impiedica sa fac ceva in viataAdica urmeaza-mi instinctul, e similar cu timpul, subliminal ca SigmundAm, visat hotelul pentru scriitori netrebnici care parca la-nceput ma obligau sa culeg gandacinegriiLa modul Kazimir ruleaza! ! !Tolstoi avea mereu the munchies lui Hugo nu-i venea sa creadaDilema e sa-ti pastrezi luciditateaGo with the flow! Pana cand toate asteaa...Zi bine-asa..cand sa (ginesti contul? )..Ma cheama Kazi Ploae si fumez multe joint-uri
Raule Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 baio cred ca astia de la Haarp Cord au facut muzica pentru Nervos, ca safie mai pe intelesu lui E ziua unu Ma spal pe fata cu sapunu Nevasta face mic dejunu
Stereotype Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 pe 20 noiembrie dau iara.. Nu inteleg ce o tot amani atat. Vine legea aia noua si o iei nasol :D
Nervos Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Nu inteleg ce o tot amani atat. Vine legea aia noua si o iei nasol :D eu o aman?... am dat sala pe 6 octombrie..m-o pus pe 20 noiembri in plm..
Raule Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 Nu inteleg ce o tot amani atat. Vine legea aia noua si o iei nasol :D Nu inteleg ce o tot amani atat. Vine legea aia noua si o iei nasol :D oricum pica :troll:
Raule Posted October 15, 2013 Author Posted October 15, 2013 fa-ti o laba.. nu mersi, am prietena. fa-ti tu :troll:
Recommended Posts