Nervos Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 atunci nu înţeleg ce pula mea rumegi cu juma' de gura. o pl
Raule Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 cum plm nu faci hernie ca esti asa greu de cap :troll:
Nervos Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 cum plm nu faci hernie ca esti asa greu de cap :troll: el e cu capul in jos.
Sido Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 cum plm nu faci hernie ca esti asa greu de cap :troll:spui doar jumatate din ce gândeşti şi aia în termeni pe care e clar că eu nu-i folosesc şi te aştepţi ca eu să-i înţeleg? gtfo
Nervos Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 spui doar jumatate din ce gândeşti şi aia în termeni pe care e clar că eu nu-i folosesc şi te aştepţi ca eu să-i înţeleg? gtfo ce plm e asa de greu?...faci cateva poze cu tine gol pusca in baie...bagi in arhive...le pui pe sharecash sau ce o fi cu denumirea de SUPER.HOT.EROTIC.BIG.BOOBS.GIRLS.rar....spamezi linkul peste toate kkt-urile de siteuri si scoti $$$
Sido Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ce plm e asa de greu?...faci cateva poze cu tine gol pusca in baie...bagi in arhive...le pui pe sharecash sau ce o fi cu denumirea de SUPER.HOT.EROTIC.BIG.BOOBS.GIRLS.rar....spamezi linkul peste toate kkt-urile de siteuri si scoti $$$despre ce vorbesc eu, ce îmi spui tu.... clar
Sido Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 suparati ca le-a luat-o deli inainte cu masoneria :))) peste 1 an nu mai auzim de el.
Raule Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 ba cat am ras la asta e ziua unu eu ma spal pe fata cu sapunu nevasta imi face mic dejunu :))
Raule Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 dupa cum ziceam am bagat 130$ intr-un HYIP, platile incep sa vina:
Nervos Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 dupa cum ziceam am bagat 130$ intr-un HYIP, platile incep sa vina: hahaha..IE
Recommended Posts