Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Cine ma poate ajuta cu niste site-uri de unde pot descarca cele mai noi manele? (Nu ascult manele , dar trebuie sa fac un CD pt cineva)

Dak stiti un site unde se poate downloada si albume intregi k nam chef sa ascult fiecare melodie ::)

Cine ma poate ajuta cu niste site-uri de unde pot descarca cele mai noi manele? (Nu ascult manele , dar trebuie sa fac un CD pt cineva)

Dak stiti un site unde se poate downloada si albume intregi k nam chef sa ascult fiecare melodie ::)

google FTW!

nu gasesc nimic pe google.. :-\    de aia vam intrebat..poate e careva manelist

sincer eu nu am nici un gen favorit...si nici nam vreo melodie in pc... insa askult 24/7  We Are One.. Techno Base FM... Radio!

eu credeam k asculti Copilu De Aur si dansezi in timp ce joci L2 sau Cs xDD...hai k glumesc....dar ms oricum

Nu asculti dar vad ca stii metalele astea...

eu credeam k asculti Copilu De Aur si dansezi in timp ce joci L2 sau Cs xDD...hai k glumesc....dar ms oricum

[robabil te-ai uitat in oglinda si te-ai vazut.. oricum cand sunt beat pe la disco.. se intampla sa mai si dansez pe ele..=)))

sotia ii spune sotului la telefon dupa ce copilu ia bacul.

ea:sti copilul asta absolvent nu este al tau.

el: cum sa nu fie al meu ? ,

ea : pai sti tu cand neam hotarat sa facem un copil... aveam un student la facultate in gazda, si eu mam culcat cu el si... e al lui.  

el: cum sa fie al lui, ca el era timid si nu avea curajul.

ea: pai ... l-am platit.  

el: si de unde ai avut bani ?  

ea: iam luat din portofelul tau.  

el: pai banii mei.... deci e al meu.

sotia ii spune sotului la telefon dupa ce copilu ia bacul.

ea:sti copilul asta absolvent nu este al tau.

el: cum sa nu fie al meu ? ,

ea : pai sti tu cand neam hotarat sa facem un copil... aveam un student la facultate in gazda, si eu mam culcat cu el si... e al lui. 

el: cum sa fie al lui, ca el era timid si nu avea curajul.

ea: pai ... l-am platit. 

el: si de unde ai avut bani ? 

ea: iam luat din portofelul tau. 

el: pai banii mei.... deci e al meu.

sec!...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...