Raule Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 M-am jucat p-asfalt si piatra, Fara teren de joaca Cu moaca zgariata de crengi, Povesti si soarta Plovere de mohair Colti falsi de vampir Dulceata de trandafir, Clasa intaia, eram copil.
Stereotype Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Motherfakers :)))))))))))))) Cum se numea video?
Stereotype Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 " Nesimtita dreq... nu te-ai f***t cu Andone nu?! " ANDONE ! :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever: :happyforever:
Raule Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 aisveiv daca vrei poze cu aurora da-mi add pe acebook si-ti trimit https://www.facebook.com/mihairaule
Stereotype Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 aisveiv daca vrei poze cu aurora da-mi add pe acebook si-ti trimit https://www.facebook.com/mihairaule Am contul inchis, motive personale... Cristalinu stie povestea am stat la o sueta pe Skype. Nu am chef sa ma avant iar in discutii pe tema asta.
Raule Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 ce treaba am eu cu contu tau:)) eu ti-am zis daca vrei sa vezi ce moaca are oricum e buna taganca :happyforever:
Invis™ Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Am contul inchis, motive personale... Cristalinu stie povestea am stat la o sueta pe Skype. Nu am chef sa ma avant iar in discutii pe tema asta. Ce dracu faci aici?
Stereotype Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 ce treaba am eu cu contu tau:)) eu ti-am zis daca vrei sa vezi ce moaca are oricum e buna taganca :happyforever: Mi se pare ca am poze cu ea am avut discutii. Blonda parca Satena ceva de genu... ?
Stereotype Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Ce dracu faci aici? Stop talk in my topic! And remove ur avatar, last chance i warn u ! xD
Raule Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Mi se pare ca am poze cu ea am avut discutii. Blonda parca Satena ceva de genu... ? pula mea mai stie, tre sa ma uit prin conversatii ca mi-a trimis cateva
Recommended Posts