Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

bmw?.....hmm..vorbele intructorului meu : "daca ar fi sa aleg intre o Dacia 1310 si un BMW oricare model as lua dacia".....deci bmw-urile is cele mai proaste masini posibile pentru scoala de soferi...toti de la scoala de condus la care is eu care au dat pe bmw, au picat prima si a 2-a oara la oras =))

nu-i vb de asta, se tot spune ca daca stii sa conduci o dacie (break e si mai dificil) stii sa conduci orice masina.

eu am facut pe dacie break (1310) si cand am ajuns acasa m-a omorat loganul... problema a fost mai mult la ambreiaj, cea de acasa fiind benzina e prea sensibila ... acum m-am obisnuit cu ea dar nah.

ideea e ca orice masina, daca o faci ca la carte, stii sa o conduci. (ex sa tii ambreiajul la maxim cand schimbi viteza, poate la bmw iti intra mai usor dar asta nu inseamna ca e corect, puncte ce le pierzi in fata examinatorului.

nu-i vb de asta, se tot spune ca daca stii sa conduci o dacie (break e si mai dificil) stii sa conduci orice masina.

eu am facut pe dacie break (1310) si cand am ajuns acasa m-a omorat loganul... problema a fost mai mult la ambreiaj, cea de acasa fiind benzina e prea sensibila ... acum m-am obisnuit cu ea dar nah.

ideea e ca orice masina, daca o faci ca la carte, stii sa o conduci. (ex sa tii ambreiajul la maxim cand schimbi viteza, poate la bmw iti intra mai usor dar asta nu inseamna ca e corect, puncte ce le pierzi in fata examinatorului.

pana la urma te intereseaza sa iei permisu, dupa aia poti sa te inveti pe masina ta.

ma intreb cate minute o sa conduc =))

daca nu faci greseli de 24 puncte penalizare = 30 min....

daca faci 24 puncte inainte de 30 min.....normal ti se pune frana si tragi pe dreapta...dar mai sunt si unii marlani care te lasa sa gresesti in prostie, chiar si 40-60 puncte de penalizare, conduci 30 min si apoi iti da vestea ca ai picat..doar ca sa-si bata joc.....

bag pl....12 chestioanare, mereu gresesc kkt-ul de prim ajutor...acu am media de 25 puncte :okey:

daca nu faci greseli de 24 puncte penalizare = 30 min....

daca faci 24 puncte inainte de 30 min.....normal ti se pune frana si tragi pe dreapta...dar mai sunt si unii marlani care te lasa sa gresesti in prostie, chiar si 40-60 puncte de penalizare, conduci 30 min si apoi iti da vestea ca ai picat..doar ca sa-si bata joc.....

bag pl....12 chestioanare, mereu gresesc kkt-ul de prim ajutor...acu am media de 25 puncte :okey:

alea-s cele mai usoare, gandeste logic.

un 'cuplu' de tigani face o cireadă

bine punctat.

un cuplu normal reuseste sa faca maxim 4 copii de-alungul vietii.

Un cuplu de pocaiti face 12-15 :|

moldovenii fac in general multi copii si asta nu tine de religie cu toate ca tot la ei sunt si cei mai multi pocaiti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...