Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Nu stiu, nu stiu eu dastea. Eu nu stiu 10 limbi de programare ca tine... si sa dau reshare la munca altora.

Omule, eu sunt la facultate, e normal sa stiu mai multe limbaje de programare, acest lucru il invatam. Legat de a doua afirmatie a ta, ar trebui sa ti-o sustii cu argumente. Nu inteleg atitudinea unora dintre voi de mahalagie, ar trebui sa va maturizati, atat am avut de spus, o zi bună.

Posted

Omule, eu sunt la facultate, e normal sa stiu mai multe limbaje de programare, acest lucru il invatam. Legat de a doua afirmatie a ta, ar trebui sa ti-o sustii cu argumente. Nu inteleg atitudinea unora dintre voi de mahalagie, ar trebui sa va maturizati, atat am avut de spus, o zi bună.

Aproape de fiecare data cand dai un reply pe acest forum, te crezi the grandfather, nu stiu care are nevoie de maturizare in acest caz.

Posted

Aproape de fiecare data cand dai un reply pe acest forum, te crezi the grandfather, nu stiu care are nevoie de maturizare in acest caz.

E vorba de respect reciproc, nu e vorba de 'smecherie', vrei sa fii respectat, invata sa respecti la randul tau si nu da dovada de 'cocalarism' sau 'marlanism'.

Ideea e ca suntem o mână de romani pe forum si in loc sa ne ajutam noi ne haterim. Pula mea, ce vrei sa mai zic.

Posted

E vorba de respect reciproc, nu e vorba de 'smecherie', vrei sa fii respectat, invata sa respecti la randul tau si nu da dovada de 'cocalarism' sau 'marlanism'.

Ideea e ca suntem o mână de romani pe forum si in loc sa ne ajutam noi ne haterim. Pula mea, ce vrei sa mai zic.

:not bad:
Posted

tu ramai la nivelu' Omgu Gnom si la basinile de pe radio ascultate in masina.

decât cuvinte din dex înşirate fără vreun anumit sens, chestii imaginare pe care alţii le numesc basme... rămân acolo unde spui tu. să nu mai zic că muzica ar trebui să aibă o anumită tonalitate nu doar grohait.
Posted

ba pula, ai terminat orele? cum te descurci?

azi facusi a 11-a sedinta..mai am cateva :P...si ti-am zis....cu condusul n-am probleme...cu sala mai am treaba

Posted

azi facusi a 11-a sedinta..mai am cateva :P...si ti-am zis....cu condusul n-am probleme...cu sala mai am treaba

mie la condus mi-e mai greu ca n-am avut masina acasa..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...