Sido Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Raule fă în pula mea de pe drpciv!!! eu mâine am oraşul. bag cracii că o săptămână plină de evaluări am avut.
Raule Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Raule fă în pula mea de pe drpciv!!! eu mâine am oraşul. bag cracii că o săptămână plină de evaluări am avut. am facut si pe drpciv cateva...nu-mi place ca e ep internet explorer tot aceleasi intrebari is
Nervos Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 imagin ide pe wikipedia tot iti trebuie bani pentru una....eu unul sper sa-mi iau un VW Bora sau Passat in cel mai bun caz
Raule Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 tot iti trebuie bani pentru una....eu unul sper sa-mi iau un VW Bora sau Passat in cel mai bun caz passat blue motion vezi consum
Stereotype Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Tata are Bora... e buna masina. Eu sunt genul Golf.. this is my next target.
KderD64 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Imi bag pula in rap si in aceasta industrie de drogati. Punct si atat. Care nu e de acord, nu ma intereseaza opinia voastra, tineti-o pentru voi. Peace my friends.
Trance Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Imi bag pula in rap si in aceasta industrie de drogati. Punct si atat. Care nu e de acord, nu ma intereseaza opinia voastra, tineti-o pentru voi. Peace my friends. That's my boy!
Raule Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 Imi bag pula in rap si in aceasta industrie de drogati. Punct si atat. Care nu e de acord, nu ma intereseaza opinia voastra, tineti-o pentru voi. Peace my friends.
Sido Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 octavia sau golf 4 break, mai mă gândesc până fac rost de bani.
Nervos Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 golf 4 1.9 motorina :forever alone like a boss: ai bani? :troll:
Recommended Posts