Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

spune-mi numele sa ma minunez... btw nu o sa aiba comunitate cam deloc pentru ca ce a fost sa se mute s-a mutat pe gp si nu mai are de unde atrage :)

Posted

spune-mi numele sa ma minunez... btw nu o sa aiba comunitate cam deloc pentru ca ce a fost sa se mute s-a mutat pe gp si nu mai are de unde atrage :)

o sa vedem ..;)
Posted

e sub pamant.

sigur nu ce asculti tu, si totusi crezi ca e la suparafata ? adica are destui sustinatori ?

eu unul nu cred asta. plus putini artisti se mai streseaza sa fie geniali in adevaratul sens al cuvantului, si sigur nu vb de doc sau cedrea .

ce ascult eu nici nu tre sa fie la suprafata, e doar pentru 1% din populatie. Are sustinatori cat ii trebuie. Cei ce au potential raman in underground si sunt ascultati, ceilalti sunt mcs falsi si se lasa sau o dau pe comercial, nu mai faceti afirmatii eronate si nu bagati totu intr-o oala.

Posted

nu e la pamant..:).. apropo vezi ca incep sa fac guide si sharuri pt ks.. poate nu vine karma aia.. :)) te dau in judecata =))

o sa ajungi moderator daca tragi niste sfori dar, o sa fii humiliated in public pentru limba engleza.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock