NightBringer Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Am inima neagra ca un miner din vale,dar rad In Intuneric sa se faca soare Cortina no sa cada nici daca'mi fac astia sicriu pentru ca atunci o sa fiu viu prin tine,stiu < Bug Mafia
Vago Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Decat furnici coapte, fara nici o rima, versuri de kkt si voce la fel. Mai bn Mafia! +1 Fami o diferenta clara intre versurile lor si versurile astea Dormeau adanc sicriele de plumb, Si flori de plumb si funerar vesmant - Stam singur in cavou ... si era vant ... Si scartaiau coroanele de plumb. Dormea intors amorul meu de plumb Pe flori de plumb, si-am inceput sa-l strig - Stam singur langa mort ... si era frig ... Si-i atarnau aripile de plumb. Bacovia e considerat geniu al poeziei...si dupa mine, si undergrounderii din zilele noastre sunt tot genii. Dar ma rog, ies din subiect ca mas enerva prea rau. Daca iti ajunge sa sune bine, asculta atunci. Daca conteaza mai mult decat cum suna, clar no sa mai ascultii bug-mafia-yoyoy-ampulamare-muaramama
Vago Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 raule...ia deaici cunosc mc ce copiaza, grapheri deschid corel-ul si tag-eaza. cunosc dj ce freaca o placa de baza. stiu b-boy ce concep miscari si pe pc le simuleaza. hip-hop-ul a plecat din strada, s-a mutat la casa. ma pis pe ei de doctori docenti - dupa un battle cu l n-ai drept de apel ca o cartela fara centi. fa-mi pe plac: da-mi-o pe fii-ta si-ti crut fiul. nu mai am trac pe scena de mult timp, doar pe cd-uri. nu mai imi bag pula de mult in voi ca-mi stric chi-ul. nu mai trag - resping orice atac ca iulian miu. priveste-ma, larva! sunt ca un dealer - dau marfa. beat-ul asta e-otrava, sa ne stai in cale e-o gafa. gimnastul verbal cu aceeasi planta in intregul ierbar - de-aia substantivul doctor e defectiv de plural.
Raule Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 raule...ia deaici cunosc mc ce copiaza, grapheri deschid corel-ul si tag-eaza. cunosc dj ce freaca o placa de baza. stiu b-boy ce concep miscari si pe pc le simuleaza. hip-hop-ul a plecat din strada, s-a mutat la casa. ma pis pe ei de doctori docenti - dupa un battle cu l n-ai drept de apel ca o cartela fara centi. fa-mi pe plac: da-mi-o pe fii-ta si-ti crut fiul. nu mai am trac pe scena de mult timp, doar pe cd-uri. nu mai imi bag pula de mult in voi ca-mi stric chi-ul. nu mai trag - resping orice atac ca iulian miu. priveste-ma, larva! sunt ca un dealer - dau marfa. beat-ul asta e-otrava, sa ne stai in cale e-o gafa. gimnastul verbal cu aceeasi planta in intregul ierbar - de-aia substantivul doctor e defectiv de plural. Lasa-ma sa fiu Lasa ma sa scriu, sa citesc, sa invat, sa stiu, sa descriu Pana dau de sicriu. Nimic nu-i numai alb sau negru, eu sunt griu' Atat de constant ca s-a panicat fiul, acum in crestere Uite cum scriu astia pentru tine, privestele degetele Cheama-le doua fete,plateste-le pestele mestere Plantele par vestede Vrei sa fumam? uimeste-ne Oricum n-ai cum deci pe viitor ocoleste-ne Ca e ARMADA faceti perimetru nu stiu n-am masurat e mai mult de-un metru, e tot Bucurestiu
NightBringer Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 infine, i give up, nare rost, nu ma sprijina nimeni, QQ xD
Lothar Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Bai vago n-are rost sa explici :D Lor le suna mai bine " sugi pula si cu curu si cu gura" ( bug mafia) - usor de inteles, da? decat: Inventez argou. Sunt o minte stralucita ca Russell Crow. Fara falsa modestie Cedry2k lasa pe hartie filosofie special mistica, Tratate de criminologie si psihologie criminalistica, Scuip mostre de poezie balistica si maestrie artistica. Da'-ntre-atatea rime cate scot din cortex Mesajul e subinteles si pe asta tre' sa-l scoti din context. (cedry2k) - putin mai greu de inteles, da? "Lords battle in the Vatican pledge slavery laws, savering folds, stelary gods salary odds, staggering frauds, like a tumor, ignorant human" (Furnici Coapte) mai greu de inteles, da? unii asculta muzica pentru beaturi :) daca suna bine la ureche E BETON
Raule Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Lasa-ma sa fiu Lasa ma sa scriu, sa citesc, sa invat, sa stiu, sa descriu Pana dau de sicriu. Nimic nu-i numai alb sau negru, eu sunt griu' Atat de constant ca s-a panicat fiul, acum in crestere Uite cum scriu astia pentru tine, privestele degetele Cheama-le doua fete,plateste-le pestele mestere Plantele par vestede Vrei sa fumam? uimeste-ne Oricum n-ai cum deci pe viitor ocoleste-ne Ca e ARMADA faceti perimetru nu stiu n-am masurat e mai mult de-un metru, e tot Bucurestiu sa va zic io ce zice bunica-mea Bunica-mea zice ca lunea nici iarba nu creste Fumez cu lumea de la un proxenet olandez, iarba lu peste E luni iar bag turceste "tesekkur ederim"- turcu-mi multumeste Da vezi tu turcu bea, turcu plateste Asa ca..dati-mi in euro partea leului greu S-o aduc tribut zeului meu Bagand Geu dupa Geu Vin din C dupa T care vine dupa Ceu Natural cum dupa A vin Be, Ce, De si-apoi iar eu Dupa ce-l ard zbor ca Perseu Si pentru-n ??? Minotaur ca Tezeu lasand deseuri DOC nui zeul e exponentul teoriei Ca mai bine stati afara e FacemRecords - sunt perimetrul smecheriei Stabilim reguli V-am zis in hip-hopu' e-n regula Nu-i comert e specula Nu-mi iau Mertz da cu-o secura Plec sa-i curat de solzi pe gupi din acvarii Ce se dau la fund mancand cacati ca sanitarii Asti-as tarii, lumii Astia-s bajetii de Bucuresti Care-ntorc verbul cum tu nu te gandesti
mmytza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 infine, i give up, nare rost, nu ma sprijina nimeni, QQ xD yo's cu tine pana la capat :)
Sido Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 eu ascult alt ceva :) Am o oboseala psihica parca de neclintit Si o durere de cap continua cu care m-am obisnuit Simt c-am innebunit si am sperantele-n matrita Azi nu a fost o zi asa de buna pentru constiinta Am un seif safe unde ma mai ascund din cand in cand De unde-adun gand cu gand, rand cu rand Vreau sa rad curand Si totusi sunt amuzat de-acest nimic Cand universul leaga aiurea lucrurile simti cat esti de mic Am o inima dependenta de iubire, independenta de lume dependenta de muzica, independenta de sunet Viata e o piesa complexa in crestere as vrea sa am instrumentele sa pot sa-i schimb instrumentele Am un urlet pe care-l tin inchis si-l sugrum, inutil ca un cadou dragut pierdut pe drum si e un drum necirculat, vii sa ma pierzi, crede-ma Hai, fa-ti curaj si vezi ce dracu e cu mine, deschide-ma! Am o imagine palida in reflexia de la geam Si-o teama ca pot odata sa nu mai am nici macar ce am Sunt un calator vechi, trebuie sa merg pan' la capat Am nevoie de-un "totu va fi bine! " ca de aer si apa Am un sentiment placut pentru fiecare strop de roua Si-un 2peu trecator ca TemEşan in '99 Sunt un filosof idiot cu paradoxul in sensuri Linisteste-ma Nu te lua dupa mïne Urmareste-ma!
Recommended Posts