Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

e fain printu ala de pe dex:))

nu e de pe dex e de pe un server rusesc.. pai am si scris ca nu e de pe SandOfTime.. c anu mai am screan de pe vechiul sandoftime..:)) nici pc ala nul mai am =))

mai....ala e un prind de la dex...sunt eternalknights,lastresort...focus...wf si viticus...parca...de de pe vremea cand era hb...nu e rusesc

uitate si pe print ca scrie l2movie.ru

sper sa fie lume...la deschidere...:D

aia nu conteaza... ca lumea se aduna dupa ce vede ca o sa fie activ.. noi incercam sa gasim un dedicate server acuma..:)) plm sunt 1934712412 de didicate pe netua sta insa multe pc-uri sunt mai slabe decat al meu :))) plm si cere 70euro =)) pana si netu e mai bun al meu decat al lor ..:-s

aia nu conteaza... ca lumea se aduna dupa ce vede ca o sa fie activ.. noi incercam sa gasim un dedicate server acuma..:)) plm sunt 1934712412 de didicate pe netua sta insa multe pc-uri sunt mai slabe decat al meu :))) plm si cere 70euro =)) pana si netu e mai bun al meu decat al lor ..:-s

incearca hetzer ala sau cum se numeste

din germania :)

singurele avantaje pe care le ai cand iei host de la o firma sunt:

-iti asigura schimbarea pieselor daca se defecteaza

-uptime nonstop

-protectie

-puterea de a contacta politia daca esti atacat sau alte tampenii

in rest preturile sunt mult mai mari comparativ cu ce primesti.

mai exact, ai putea sati iei un pc identic si sal ti up mult mai ieftin, dar protectia si politia nu prea le ai asigurate.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...