CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 =)) vai , iti dai seama ca te rupe aia in 2 =))) una ca Megan Fox care sa faca contorsionism in halu ala ::) Cu aia termin kamasutra de 5-6 ori pe zi =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Sido ce pusca mea ai ma ? eu vad ca tot te contrazici si incerc sa te calmez daca esti irascibil bine faci ca te duci la somn. pai ne dam cu parerea ambii, si cum avem pareri diferite e logic sa ne contrazicem :) dc sa ma calmezi :)) ? ca nus nervos , ba chiar amuzat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 sau ala de a facut beatbox , prea tare baiatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 pai ne dam cu parerea ambii, si cum avem pareri diferite e logic sa ne contrazicem :) dc sa ma calmezi :)) ? ca nus nervos , ba chiar amuzat. Dai reply dupa 2 saptamani gg. Ma duc sa pap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Dai reply dupa 2 saptamani gg. Ma duc sa pap. pofta buna. pai mam culcat :)) nu tiam spus ? si azi am fost plecat de dim de la 7 pan acu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Spam amre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Spam amre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 bag pola ce plictiseala amre Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 pofta buna. pai mam culcat :)) nu tiam spus ? si azi am fost plecat de dim de la 7 pan acu esti saks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Plictiseală mare!Un film frumos nu găsesc,muzică nouă sa ascult nu găsesc,un joc frumos nu găsesc,la antrenament am fost dar păcat că nu ţin toată ziua antrenamentele,plictisealăăăăăăăăăăăăăăăă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 plictisealăăăăăăăăăăăăăăăă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Care vreti fun luati IL si intrati pe java facem pvp intre noi cu iteme +0 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Ioane e deja pe java :P se baga si dariuse si facem daca e un pvp nebun dala intre noi .. Dar sa ma intrati si voi si facem un 4 vs 4 xD cu iteme egale .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 spam sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Care vreti fun luati IL si intrati pe java facem pvp intre noi cu iteme +0 :D stai poate intru si eu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts