mmytza Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 n'am nici cea mai vaga idee .. dar este topic despre asta
BlackXs Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 dar nu stii unde pot sa gasesc un sv de l2j ? ca aici nush unde draq sa gasesc ... nuh ma poti ajuta cu vrun link ?
mmytza Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=50068.0 uite cu imagini cu tot :P sper sa te ajute da .. ai calculator destul de bun pt asa cv?
BlackXs Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://yfrog.com/2oastajp care ma ajuta cu eroare asta ?
Vago Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 ba deci eu am zis ca esti prost rau. Daca ai nevoie de ceva scrie in engleza pe forumurile principale, axate pe asa ceva. Nu aici. Aici ne doaren cur de tine
Raule Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 xAddytzu probabil o sa faci misto de ce-ti zic da lirica facuta de baietii de la Facem Records (in special...) e destul de greu de inteles. Eu unu am ascultat o melodie dealu Cedrea acu vreo 3 ani si am zis "ma ce dracu e cacatu asta?". Dupa ce am trecut prin toate stilurile de hiphop de la Bitza la CIA, de la CIA la Spike si Guess, dupa la niste baietii destul de destepti din zona mea. Abia dupa am aflat de baietii de la Facem si am inceput sa inteleg... "Muzica nu se asculta, se simte..." insfarsit unu' d-ameu :D
Raule Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 te bat cand bat tobele pana-ti cad plombele daca batjocoresti arta. Te bat si eu te bate soarta, iti smulg bratele, te bat c-o mana de oameni ca-n Sparta; sau te bat cu bartai brigada, cu bartai bate-n mana si gata; bartai brute cu barbi, te bat cu bari brute pe corp, cu garzi de corp, te bat cu garda cu tot. Cu pari mari cu mari nuci in scrot, te bat c-un par cu mari cuie-n bot, te bat in bar beat mort; cu bol te-mbeti cu 4 beri la bord, cu bluza sport, pantofi de lac, sosete albe si sort; te bag in cort, iti iei omor te bat cu bulibasa, te bag in stabor, te bat nasol, te bat la sol cu Catalina Ponor. Te bat cu ma-ta la curu’ gol, te bat cu 3 tarani in piata la obor, te bat la mall te bate soarele? Te bat la pol tripat p-alcool, te bat c-un gabor matol, te bag in duba la sectie, te bag in covor, te bat ca pe covor. Sunt carnivor, musc din tine, mestec si scuip rime. Te bat pe cruce ca evreii, te bat_man cu Robin, te bat pana te las la pat pe pat la cap, te bat ca Bond, te bat pentru un pont, te bat ca pot, te bat cu spor, te bat la scor, te bat si-n somn, te bat in banda, te bat in parcare c-un punker, te bat in timp ce-mi beau cafeaua, te bat ca timpu’, te bat ca dumnezeu, te bat in ziua a 7-a. De la noi, coaie, ti-o iei lunar ca si alocatia. Cum ai putut sa iei asta ? :| si-ti arat din Arad cum ti-o dau ca Duckadam la dame.
Vago Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Cine face ce face tipu asta ii pup picioarele http://www.youtube.com/watch?v=zGblePUSFC4
Raule Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Vago dupa ce faci simbolismu' o sa intelegi si mai bine :D
BlackXs Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 raul imi dai si mie id tau sa te intreb ceva te rog
Recommended Posts