xAddytzu Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Esti tare ady :)) Mersi Costynele :D Lol copilu ala frustrat juca pe L2Terror XD Imi place partea cu "ala frustrat" :D :D :D Esti doar un newbie acum..lumea te vede prea mic Esti putin mai diferit, stai linistit, n-ai nimic E trist sa afli ca toata lumea te-a mintit In primu rand faza cu barza, e doar o gluma proasta Doar nu credeai ca tactu ar fi futut o barza Fi serios nu pune botu la prostii Intro zi o sa vrei sa faci copii Si n-o sa sti ca, toata smecheria e sa-ti bagi pula sculata In pizda unei tarfe care sa stea cracanata Si apoi se plimba pula stanga, dreapta, sus, jos Pana o sa iasa un lichid numit sloboz Mai ales ca poti, dar mai e pana o sa dai la buci Mai sunt multe de invatat de facut pana atunci :)) Imi aduci aminte de filmu ala cu Eminem .. 18Mile parca.. :D
Sido Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 The LoveRs: go go go server frumos taree http://l2network.z1.ro **xAddytzu .: vreau sa donez The LoveRs is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable. The LoveRs: bv **xAddytzu .: ce ma? **xAddytzu .: tiam zis ca vreau sa donez The LoveRs: da cand?? **xAddytzu .: azi **xAddytzu .: vreau +25 itemele The LoveRs: asa 30 euro armura +arma 30 60 The LoveRs: euro The LoveRs: +15 euro ttao The LoveRs: 75 eruo **xAddytzu .: 75 euro ? **xAddytzu .: =) **xAddytzu .: si peste 1 sapt e serv off **xAddytzu .: 12gb ddr3? **xAddytzu .: )) **xAddytzu .: pai tu nu ai bani de domeniu **xAddytzu .: si ai 12gb dd3 **xAddytzu .: si i7 procesor? The LoveRs: nu am mane nu? The LoveRs: daca intru al hoster in pc siti arat ce pierzi?? **xAddytzu .: ) **xAddytzu .: si eu am 72GB dd4 **xAddytzu .: ddr4 The LoveRs: bne ma dute tarea **xAddytzu .: vrei print? **xAddytzu .: am primit si eu mass cu serv asta :)) dar ghici de la cine :)) Sido: ? Infinity Infinity: http://l2network.z1.ro Join all New Server Sido: ce fail de website ai Sido: HAHAHAHHAHAHA Infinity Infinity: nui al meu ma Infinity Infinity: robocap Sido: tot fail ii Sido: ca si tine Sido: ) Infinity Infinity: ma esti prost ? Infinity Infinity: eu am primit mass Infinity Infinity: si lam dat mai departe Infinity Infinity: nici nu joc pe serveru ala si eu am skinu la web ala dar macar ii editat frumos :)) daca nu ma insel.... asta ii marele pretenar a lu dev matrix ala :)) ps setekh ce se mai aude de archid ? tiam dat mail (pt info de premium) , iar de standard... a trecut si a 2 sapt de cand ai zis cai dati drumu :(
Setekh Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Si pe infinity il cunosc lol... cunosc totzi idioti >.> /lame ps setekh ce se mai aude de archid ? tiam dat mail (pt info de premium) , iar de standard... a trecut si a 2 sapt de cand ai zis cai dati drumu :( Standard e cam low preority. Archid premium e 40 EU, serial-ul :) Si va mere duar pe hardware id-ul pcului cu serialul generat
xAddytzu Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Insan3: sti in to[p Insan3: in topzone **xAddytzu .: ? Insan3: nik... **xAddytzu .: vrei sa mi`l pici? Insan3: nush **xAddytzu .: te mai gandesti ? Insan3: wa Insan3: ce vrei? Insan3: ? Insan3: ? **xAddytzu .: **xAddytzu .: citeste mai sus **xAddytzu .: eu am zis **xAddytzu .: vrei sa mi`l pici **xAddytzu .: tu ai zis nush **xAddytzu .: si eu am zis **xAddytzu .: te mai gandesti? **xAddytzu .: ce slbz nu intelegi **xAddytzu .: dute la scoala **xAddytzu .: si invata lb.romana Insan3: zi mai concret vrei sa`ti incerci noua protectie? Insan3: ca imd fac sa pice rb`uri prin giran **xAddytzu .: **xAddytzu .: bah hecare **xAddytzu .: mai sti cand il intrebai pe spk **xAddytzu .: cum se fac buguri? **xAddytzu .: sti ce inseamna phx ? Insan3: nu stiu **xAddytzu .: e clar **xAddytzu .: esti un copil frustrat Insan3: tre sa stiu **xAddytzu .: hai ignore Insan3: ce inseamna Insan3: tresa stiu sa il folosesc **xAddytzu .: Da sunt 100% ca stii sa-l folosesti.. Insan3: si ba nobul Insan3: tcine facea gb Insan3: nu iio Insan3 is typing... Insan3: iti facea infinity kidzor pasta il stii ? :D =)))))
Raule Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Taci ma.. ca imd face sa pice rburi in giran.. ;D
Erol Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :)) xD the only words i knew in RO myself were: te iubesc :P
Sido Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Standard e cam low preority. Archid premium e 40 EU, serial-ul :) Si va mere duar pe hardware id-ul pcului cu serialul generat mai multe info poti sami dai :P , despre ce contine si...
Recommended Posts