Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

arata bine :not bad:

e smecher la Szeged. Te dai in topogan del a etaju 4 sau 5 :happyforever: numa ca tre sa astepti mult la lift :okey:

Posted

e smecher la Szeged. Te dai in topogan del a etaju 4 sau 5 :happyforever: numa ca tre sa astepti mult la lift :okey:

I got AquaMagic babe! no $ for the "enemies".

Nervos treci pe la liberty ?

Posted

I got AquaMagic babe! no $ for the "enemies".

Nervos treci pe la liberty ?

Am venit dimineata din Mamaia, sunt mort =)) ma pis pe el de Liberty Parade.

Posted

Am venit dimineata din Mamaia, sunt mort =)) ma pis pe el de Liberty Parade.

Ce e adv ca pe an ce trece tot mai naspa e..

De la Ferry si Above&Beyond am ajuns la Alex care nu e tocmai un DJ adevarat. (nu e recunoscut ptr un gen anume..a facut piese comerciale gen edward maya asta)

Posted

LOL vad ca a curs cu dekarma de la prostu' ala ..

Am scris eu,ca aia de se uita la anime sunt niste pasarici si de acolo a inceput totul?  :LOL:

Posted

LOL vad ca a curs cu dekarma de la prostu' ala ..

Am scris eu,ca aia de se uita la anime sunt niste pasarici si de acolo a inceput totul?  :LOL:

Ce ii da tipul asta ;x

E live:

http://www.libertyparade.com/

Posted

care e prin ct şi are chef o bere pm pt ca momentan nu am pc-ul si mi-e cam greu să urmăresc msg din thread.

Posted

care e prin ct şi are chef o bere pm pt ca momentan nu am pc-ul si mi-e cam greu să urmăresc msg din thread.

trance sau crystalin

Posted

Imi bubuie capul dupa 3 zile de mahmureala, daca ma simpt mai bine mai pe seara.. s-a facut. Pana cand stai?

Posted

LOL NU STIAM!

Marfa :D

Eram acasa ascultam setul lui Liviu Hodor si cand am auzit "Silence (W&W Rework)" am plecat si eu :)).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock