Sido Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Hip Hop, toti cunosc acum, toti critica, toti au tehnica, toti compun...
Sido Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 o sa te arda raule cu unul din topicurile lui :troll: nu urmaresc :( intru doar pt Romaniacs.
Nervos Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 nu urmaresc :( intru doar pt Romaniacs. prepare yourself then
Raule Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Deschid TV-ul din camera de hotel(hotelul pentru scriitori netrebnici) Si ma pierd, ca-n liceu, pe tabelul lui Mendeleev Am sange pe maini, imi tot repet ca nu urasc pe nimeni, Blugii rupti, demonul cu mine.
Nervos Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Deschid TV-ul din camera de hotel(hotelul pentru scriitori netrebnici) Si ma pierd, ca-n liceu, pe tabelul lui Mendeleev Am sange pe maini, imi tot repet ca nu urasc pe nimeni, Blugii rupti, demonul cu mine. sange pe maini....demonul cu mine.... :dat::poker face:
Raule Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 sange pe maini....demonul cu mine.... :dat::poker face: bafta maine la sala!
Nervos Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 i got cookies but no more milk, that's sad... i think raule can help you with the cookies, as he done it with the demon...
Recommended Posts