KderD64 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Nu stiu, nu stiu eu dastea. Eu nu stiu 10 limbi de programare ca tine... si sa dau reshare la munca altora. Omule, eu sunt la facultate, e normal sa stiu mai multe limbaje de programare, acest lucru il invatam. Legat de a doua afirmatie a ta, ar trebui sa ti-o sustii cu argumente. Nu inteleg atitudinea unora dintre voi de mahalagie, ar trebui sa va maturizati, atat am avut de spus, o zi bună.
Trance Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Omule, eu sunt la facultate, e normal sa stiu mai multe limbaje de programare, acest lucru il invatam. Legat de a doua afirmatie a ta, ar trebui sa ti-o sustii cu argumente. Nu inteleg atitudinea unora dintre voi de mahalagie, ar trebui sa va maturizati, atat am avut de spus, o zi bună. Aproape de fiecare data cand dai un reply pe acest forum, te crezi the grandfather, nu stiu care are nevoie de maturizare in acest caz.
KderD64 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Aproape de fiecare data cand dai un reply pe acest forum, te crezi the grandfather, nu stiu care are nevoie de maturizare in acest caz. E vorba de respect reciproc, nu e vorba de 'smecherie', vrei sa fii respectat, invata sa respecti la randul tau si nu da dovada de 'cocalarism' sau 'marlanism'. Ideea e ca suntem o mână de romani pe forum si in loc sa ne ajutam noi ne haterim. Pula mea, ce vrei sa mai zic.
Trance Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 nu e vorba de 'smecherie' Majoritatea raspunsurilor tale arata asta. Just words.
Nervos Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 sa va maturizati daca ma maturizez, unde mai e distractia?
Raule Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 E vorba de respect reciproc, nu e vorba de 'smecherie', vrei sa fii respectat, invata sa respecti la randul tau si nu da dovada de 'cocalarism' sau 'marlanism'. Ideea e ca suntem o mână de romani pe forum si in loc sa ne ajutam noi ne haterim. Pula mea, ce vrei sa mai zic. :not bad:
KderD64 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 daca ma maturizez, unde mai e distractia? Cand vei fi mai mare, vei intelege mai bine.
Raule Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Ba intr-un fel are dreptate kidor32, suntem putini romani, macar sa fim uniti.
Nervos Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Cand vei fi mai mare, vei intelege mai bine. i won't grow up too soon it seems :okey:
Raule Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 i won't grow up too soon it seems :okey: ba pula, ai terminat orele? cum te descurci?
Trance Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ba intr-un fel are dreptate kidor32, suntem putini romani, macar sa fim uniti. Putini pe spam. xD
Sido Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 tu ramai la nivelu' Omgu Gnom si la basinile de pe radio ascultate in masina. decât cuvinte din dex înşirate fără vreun anumit sens, chestii imaginare pe care alţii le numesc basme... rămân acolo unde spui tu. să nu mai zic că muzica ar trebui să aibă o anumită tonalitate nu doar grohait.
Nervos Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 ba pula, ai terminat orele? cum te descurci? azi facusi a 11-a sedinta..mai am cateva :P...si ti-am zis....cu condusul n-am probleme...cu sala mai am treaba
Raule Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 azi facusi a 11-a sedinta..mai am cateva :P...si ti-am zis....cu condusul n-am probleme...cu sala mai am treaba mie la condus mi-e mai greu ca n-am avut masina acasa..
Recommended Posts