Trance Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 Prea multi km...si e 4x4..consuma mai mult...si nu e de 116 cp...eu ma gandesc undeva la 4000-4500 Nu cred.
Raule Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 tocmai mi-am dat seama ca stric mai multi bani pe mancarea pisicii decat stricam io la scoala :poker face:
Nervos Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 tocmai mi-am dat seama ca stric mai multi bani pe mancarea pisicii decat stricam io la scoala :poker face: cat stricai la scoala?...
Sido Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 tocmai mi-am dat seama ca stric mai multi bani pe mancarea pisicii decat stricam io la scoala :poker face: nu-i ajung resturile ? sincer, nu zic de tine ca nu stiu cum procedezi tu si nu te judec insa mi se pare stupid sa cumperi la animal mancare de la magazin... e ca si cu copiii din ziua de azi... sunt dopati cu tot felu de prostii. nesquik si alte prostii = fix proteinele de le iau culturistii. atunci cum sa nu se dezvolte ? sau cum sa mai aibe ei anticorpi ?
Raule Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 nu-i ajung resturile ? sincer, nu zic de tine ca nu stiu cum procedezi tu si nu te judec insa mi se pare stupid sa cumperi la animal mancare de la magazin... e ca si cu copiii din ziua de azi... sunt dopati cu tot felu de prostii. nesquik si alte prostii = fix proteinele de le iau culturistii. atunci cum sa nu se dezvolte ? sau cum sa mai aibe ei anticorpi ? :happyforever: i-am luat 10 kg de whiskas si ii iau lapte :happyforever: a facut pisici :happyforever:
Nervos Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 :happyforever: i-am luat 10 kg de whiskas si ii iau lapte :happyforever: a facut pisici :happyforever: vinde puii...daca is de rasa... mi-ar placea un animal, chiar si o pisica, dar locuiesc cu parintii intr-un apartament, asa ca o sa mai am de stat... totusi....daca inveti pisica doar whiskas si cu lapte nu e bine..cel putin din experienta pe care am avut-o cu prietenamea...ma duceam la ea, mancam la ea si ne ramaneau resturi care o pisica de casa normal le-ar manca....eh, asta nu o mancat si cand i-am dat mancare cumparat gen whiskas o infulecat imediat un bol plin.... deci, eu voiam sa-i dau oase,piele(de gaina) si alte resturi bune si bogate in proteine si alte minerale importante si pisica nu voia....deci cam naspa
Recommended Posts