Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

tocmai mi-am dat seama ca stric mai multi bani pe mancarea pisicii decat stricam io la scoala :poker face:

Posted

tocmai mi-am dat seama ca stric mai multi bani pe mancarea pisicii decat stricam io la scoala :poker face:

cat stricai la scoala?...

Posted

nu-i ajung resturile ?

sincer, nu zic de tine ca nu stiu cum procedezi tu si nu te judec insa mi se pare stupid sa cumperi la animal mancare de la magazin... e ca si cu copiii din ziua de azi... sunt dopati cu tot felu de prostii. nesquik si alte prostii = fix proteinele de le iau culturistii. atunci cum sa nu se dezvolte ? sau cum sa mai aibe ei anticorpi ?

Posted

nu-i ajung resturile ?

sincer, nu zic de tine ca nu stiu cum procedezi tu si nu te judec insa mi se pare stupid sa cumperi la animal mancare de la magazin... e ca si cu copiii din ziua de azi... sunt dopati cu tot felu de prostii. nesquik si alte prostii = fix proteinele de le iau culturistii. atunci cum sa nu se dezvolte ? sau cum sa mai aibe ei anticorpi ?

:happyforever:

i-am luat 10 kg de whiskas si ii iau lapte :happyforever:

a facut pisici :happyforever:

Posted

:happyforever:

i-am luat 10 kg de whiskas si ii iau lapte :happyforever:

a facut pisici :happyforever:

vinde puii...daca is de rasa...

mi-ar placea un animal, chiar si o pisica, dar locuiesc cu parintii intr-un apartament, asa ca o sa mai am de stat...

totusi....daca inveti pisica doar whiskas si cu lapte nu e bine..cel putin din experienta pe care am avut-o cu prietenamea...ma duceam la ea, mancam la ea si ne ramaneau resturi care o pisica de casa normal le-ar manca....eh, asta nu o mancat si cand i-am dat mancare cumparat gen whiskas o infulecat imediat un bol plin....

deci, eu voiam sa-i dau oase,piele(de gaina) si alte resturi bune si bogate in proteine si alte minerale importante si pisica nu voia....deci cam naspa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...