Stereotype Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 de cand asculti si tu asa ceva? sau mai nou rapu' e la moda...
Vyper Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 de cand asculti si tu asa ceva? sau mai nou rapu' e la moda... Rosalie = Raule, same IP
Stereotype Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Rosalie = Raule, same IP Du-te ma :O :D AFORIC - Freestyle la ceas de seara btw
Raule Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 de cand asculti si tu asa ceva? sau mai nou rapu' e la moda... a scris versu pe gogu si i-a dat piesa aia
Raule Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 debusolat ca un cyborg sentimental intr-un camp magnetic
Raule Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 credeam ca-s nebun intr-un fel, pana l-am regasit pe kazimir
sync007 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Inca un meci frumos facut de baieti. Ce frumos suna ziua de vineri. vine vichendu:D:)
Raule Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 nu-mi vine sa cred ce bine a jucat steaua..nu m-am mai uitat la vreun meci de vreo 2-3 ani FELICITARI! AI TERMINAT TESTUL 25 puncte din 26 posibile didnt read nothing :happyforever:
Vyper Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 nu-mi vine sa cred ce bine a jucat steaua..nu m-am mai uitat la vreun meci de vreo 2-3 ani FELICITARI! AI TERMINAT TESTUL 25 puncte din 26 posibile didnt read nothing :happyforever: faptul ca ne spui ca n-ai citit nimic si totusi ai luat, da dovada de prostie, chiar as dori sa nu iei examenul daca e asa, nu vreau sa ma trezesc cu oameni de genul tau prin trafic care cand intra pe o strada nici nu stiu daca au sau nu prioritate
Raule Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 faptul ca ne spui ca n-ai citit nimic si totusi ai luat, da dovada de prostie, chiar as dori sa nu iei examenul daca e asa, nu vreau sa ma trezesc cu oameni de genul tau prin trafic care cand intra pe o strada nici nu stiu daca au sau nu prioritate n-am dat ma, am facut chestionare sa vad cum sunt intrebarile..mi se par usoare, fii sigur ca o sa ma pregatesc :happyforever:
Recommended Posts