Stereotype Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 aisveiv mai iti dau? 1:15 piesa :-beep- yeah:
Stereotype Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Doamne coaie... i-a zis unu lu rosalie gen cica eu sunt ea omfg ! // NO HOMO !
Stereotype Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Si acum nu vrea sa imi zica cine i-a zis omg... sa ii umplu io frigideru :rage: :rage: :rage: :rage:
Raule Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Doamne coaie... i-a zis unu lu rosalie gen cica eu sunt ea omfg ! // NO HOMO ! iei lumea interentului prea in serios, sa ne faca rosalie un bot ca aia la audi
Trance Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 iei lumea interentului prea in serios, sa ne faca rosalie un bot ca aia la audi haha
Raule Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Bulevardier pesimist, Nu stiu ce vreau dar vreau sa stiu ca scap de aici, Definitiv nu vreau sa-mi beau cafeaua-n frig. VOI AFLA IN TIMP! Bulevardier efemer, Vin si plec, totul a ramas la fel Fara sa vreau am devenit un pasager in infernul modern. cine?(nu da pe google)
Trance Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Bulevardier pesimist, Nu stiu ce vreau dar vreau sa stiu ca scap de aici, Definitiv nu vreau sa-mi beau cafeaua-n frig. VOI AFLA IN TIMP! Bulevardier efemer, Vin si plec, totul a ramas la fel Fara sa vreau am devenit un pasager in infernul modern. cine?(nu da pe google) Garcea :troll:
Sido Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Bulevardier pesimist, Nu stiu ce vreau dar vreau sa stiu ca scap de aici, Definitiv nu vreau sa-mi beau cafeaua-n frig. VOI AFLA IN TIMP! Bulevardier efemer, Vin si plec, totul a ramas la fel Fara sa vreau am devenit un pasager in infernul modern. cine?(nu da pe google) la cat bagi din el sa inteleg ca e kazi ?
Vyper Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Da-ti si voi un big up pentru colegul http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=263819.0
Recommended Posts