Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Cedry2k is Te God eu acu trec pe a10a Cheloo ... nu se compara nimeni cu el chiar daca le da subtil cedry2k, cheloo le da direct cu cartile pe fata
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 o sa fiu 11B...la cacatul de Raducanu... am facut pregatire la matematica cu el... e de treaba ( cel putin asa era la pregatire, dar la clasa nu stiu, eu am facut cu iurea, diriginte )
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 cateodata mai merge si un ombladon OMBLADON - Noi si ei (cu uzzi din bug mafia)
Trance Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Cheloo ... nu se compara nimeni cu el chiar daca le da subtil cedry2k, cheloo le da direct cu cartile pe fata Cheloo imi place ca... caracter. O sa-i sparga la x factor.
Nervos Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 zici tu ca e bun....normal la pregatire nu zice nika....ca scoti cash din buzunar...dar la ore...toti il vrem futut in gura cu o pl de cal.....Deabia am scapat cu 5 la mate....futulasi in gura ca la ultima lucrare luasi 7 si el imi puse 5 ca nu prea am participat la ore....
Trance Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 zici tu ca e bun....normal la pregatire nu zice nika....ca scoti cash din buzunar...dar la ore...toti il vrem futut in gura cu o pl de cal.....Deabia am scapat cu 5 la mate....futulasi in gura ca la ultima lucrare luasi 7 si el imi puse 5 ca nu prea am participat la ore.... =)) ce te-a muit
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 zici tu ca e bun....normal la pregatire nu zice nika....ca scoti cash din buzunar...dar la ore...toti il vrem futut in gura cu o pl de cal.....Deabia am scapat cu 5 la mate....futulasi in gura ca la ultima lucrare luasi 7 si el imi puse 5 ca nu prea am participat la ore.... hahahaha, te pui pe invatat si iti bati pula de el, eu intr-a 12'a in sem1 ma durea in pula de mate, nu prea invatsem eu, ca eram cu scoala de soferi si trb sa-mi incheie 3, dar mi-a pus 4 :)) dar pe sem2 dupa ce am terminat cu permisul, m-am pus pe invatat si ptr bac si mi-a incheiat 7 sau 8 nu mai tin minte
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 acum pot sa-mi bag pulan toti, am scapat de ea scoala liceu + permis in buzunar + masina in fata, acum mai am bacul + admiterea la cuza + DUPA MA DUC LA MARE SA MOARA PONTA PLAGIATORUL
Nervos Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 =)) ce te-a muit da-l intr-o pizda de vaca, spre norocul lui ca o stat doar 10 min la ultima ora, ca daca mai statea sa afle un coleg de media lui(corigent), il futea in direct xD
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 da-l intr-o pizda de vaca, spre norocul lui ca o stat doar 10 min la ultima ora, ca daca mai statea sa afle un coleg de media lui(corigent), il futea in direct xD ii sugea pula, zici tu asa sa fi treaba buna, dar nu e cu din astea acolo :) ce dirig ai? pe raducanu ala?
Raule Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Cheloo ... nu se compara nimeni cu el chiar daca le da subtil cedry2k, cheloo le da direct cu cartile pe fata chelo n-are rimele si flowul lui cedry2k, poate atidudinea. Still cedry2k.
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Cheloo imi place ca... caracter. O sa-i sparga la x factor. la X factor nu ii sparge, ii fute de ii ia dracu' ;D
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 chelo n-are rimele si flowul lui cedry2k, poate atidudinea. Still cedry2k. cedry2k e mai underground, cheloo e mai direct si isi baga pula in toti, ca nu il doare undeva, asta imi place la el, caracterul lui, UNIC
Nervos Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 ii sugea pula, zici tu asa sa fi treaba buna, dar nu e cu din astea acolo :) ce dirig ai? pe raducanu ala? da mah....de mai statea 10min in clasa, era futut in direct, ca asta colegamiu face K1, si pnm omu stie sa loveasca, si nu prea sta bine cu nervii, deci il futea in direct nu alta xD
Vyper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 da mah....de mai statea 10min in clasa, era futut in direct, ca asta colegamiu face K1, si pnm omu stie sa loveasca, si nu prea sta bine cu nervii, deci il futea in direct nu alta xD face K1? o sa trec pe la toamna pe 15 sept sau cand se deschide sa mi-l arati, sa-i scot k1 din cap
Recommended Posts