Raule Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 sincer mie cel putin nu-mi pasa ce ai facut, ce faci pe acest forum ce cauti pe aici, chiar nu ma intereseaza.
MiddleMan™ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 sincer mie cel putin nu-mi pasa ce ai facut, ce faci pe acest forum ce cauti pe aici, chiar nu ma intereseaza. Si crezi ca pe noi ne intereseaza de "rap-ul" tau de 2 lei? trezeste-te la realitate prietene, rap-ul a murit demult asa ca nu mai posta drogati care "canta"
CryStaliN Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Did you were so butthurt by your rough welcome in the legendaries' group that you decided to become a spammer-troll then emoquit after some weeks?
MiddleMan™ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Nu iti place adevarul? Il maschezi cu prostii de imagini iar tu, cristaline, te apuci sa "sapi" prin legendary sa vezi ce a scris altcineva despre mine? patetic, alt cuvant nu am sa te descriu.
Raule Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Crystaline nu seamana putin cu House Doc asta? DOC - Scapat de sub control
MiddleMan™ Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Doc e UN drogat anti-social si fara viitor ! fixed
mmytza Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. oricum ai luat ban deci restu nu are rost :)
Raule Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 mmytza, lasa-l sa comenteze cat vrea, nu-l mai baga in seama :))
Sido Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 prosti sunteti si prosti o sa ramaneti, si asa nu aveti o facultate ca pe noi ne intereseaza de mi se pare mie sau tu vorbesti in numele mai multora ? rap-ul a murit demult asa ca nu mai posta drogati care "canta" Deliric 1 - Supravietuieşte (freestyle)
Recommended Posts