SoRa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 În flăcări....oooooooooooooooooooo shitttt....am plecat la antrenament...
Sido Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 stie cnv cum scapi de virusu cu "generic host process for win32 service" ceti opreste netu dupa cateva min =) ? am un amic de sa infestat.
CryStaliN Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 spam amre @ dimineata pe racoare =],si da crystalin chiar imi era dor de un mix decent A & B :X,GN =] Imi place si TATW dar ASOT cu AVB imi merge la inima mai bine :D
CryStaliN Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Un concurs de măiestrie în medicină - care medic a făcut cele mai grele operaţii. În finală ajung doi: unul român şi unul maghiar. M: - Eu am pus mamei mele un ochi de sticlă şi după câteva zile a început să vadă foarte bine cu el. (aplauze!! "Bravooo!!") R: - (scârbit, se uită la ungur şi zice) Eu am pus unui bărbat care-şi pierduse "instrumentul", degetul mic de la picior, iar după 24 de ore a avut erecţie, a făcut sex şi a avut şi orgasm!! M: - Du-te mă de-aici!! Cine-a mai văzut aşa ceva?? R: - Mă-ta, cu ochiul ei de sticlă!!! Bunicel psaico :))
twinkie Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 DREDREDREDRE______DREDREDRE________DREDREDREDRE DREDRE_DREDRE_____DREDRE__DRE______DREDREDREDRE DREDRE___DREDRE___DREDRE____DRE____DRE__________ DREDRE____DREDRE__DREDRE__DRE______DREDREDREDRE DREDRE___DREDRE___DREDREDRE________DRE__________ DREDRE_DREDRE_____DRE_DREDRE_______DREDREDREDRE DREDREDREDRE______DRE____DREDRE_____DREDREDRED
Raule Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 DREDREDREDRE______DREDREDRE________DREDREDREDRE DREDRE_DREDRE_____DREDRE__DRE______DREDREDREDRE DREDRE___DREDRE___DREDRE____DRE____DRE__________ DREDRE____DREDRE__DREDRE__DRE______DREDREDREDRE DREDRE___DREDRE___DREDREDRE________DRE__________ DREDRE_DREDRE_____DRE_DREDRE_______DREDREDREDRE DREDREDREDRE______DRE____DREDRE_____DREDREDRED sa-l chis in freza
Recommended Posts