Raule Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 x:hai ba labarule mai iesi pe afara in pnm... y:ba ratatule tu nu vb de laba, plm ai uitat cand in a 4a cand noi eram la sport te-a prins femeia de serviciu in clasa cand faceai laba y:si te-a pus doamna sa scrii de 100 de ori:"nu ma mai masturbez" x:jet ma!!!!!!!!!!!!!!! =))))
PsychoJr Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Un concurs de măiestrie în medicină - care medic a făcut cele mai grele operaţii. În finală ajung doi: unul român şi unul maghiar. M: - Eu am pus mamei mele un ochi de sticlă şi după câteva zile a început să vadă foarte bine cu el. (aplauze!! "Bravooo!!") R: - (scârbit, se uită la ungur şi zice) Eu am pus unui bărbat care-şi pierduse "instrumentul", degetul mic de la picior, iar după 24 de ore a avut erecţie, a făcut sex şi a avut şi orgasm!! M: - Du-te mă de-aici!! Cine-a mai văzut aşa ceva?? R: - Mă-ta, cu ochiul ei de sticlă!!!
bubulinas Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 sec da fain :P am plecat sa platesc curentul... :(
Recommended Posts