Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

Am nevoie de ajutor la fabrica de sosete .. eu fac calcaiu' tu faci laba =D

sa inteleg, eu fac laba toata ziua pt 2Euro / ora. cu 8 ore pe zi si 5 zile pe sapt = ~13 mil pe luna salariu.

mie ca o sa mi se inroseasca si o sa ma si usture dupa cv timp, dar decat sa dau cu sapa mai bine imi fac laba =)

de cand incepem ?

Posted

Am nevoie de ajutor la fabrica de sosete .. eu fac calcaiu' tu faci laba =D

sa inteleg, eu fac laba toata ziua pt 2Euro / ora. cu 8 ore pe zi si 5 zile pe sapt = ~13 mil pe luna salariu.

mie ca o sa mi se inroseasca si o sa ma si usture dupa cv timp, dar decat sa dau cu sapa mai bine imi fac laba =)

de cand incepem ?

Posted

de cand incepem ?

De maine.

iauzi alta ..

ba, tu cat iei pe zi ?

Pai .. 500 de mii fara ceva

Fara cat ?

Fara 450 :)))

Posted

de cand incepem ?

De maine.

iauzi alta ..

ba, tu cat iei pe zi ?

Pai .. 500 de mii fara ceva

Fara cat ?

Fara 450 :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock