twinkie Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Ca nu sti sa joci tu aia e .. Sa te uiti la oly ce frumos pp/paladin sau th/pp ce sa mai.. ee/sps e cel mai bun cred Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 +35 ... Vrei sa insinuezi ca am donat ? ce sa joci ma pe server cu +35? Da eu cum joc ? ee/sps e cel mai bun cred E o clasa buna,cu asta am jucat pe nightmare 30x ;X rupeam nu altceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmytza Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Vrei sa insinuezi ca am donat ? nu, vreau sa insinuez ca e foooooarte balansat la pvp ;) [ NOT ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 am iesit bft p.s MULTA MUIE l2JAVA SI LUI ALA DE ARE SERVERU ! DREIGAS sau plm , MULTA MUIE LITUANIA, MULTA MUIE TARILE BALTICE ! MULTA MUIE CELOR CE vb lituaniana Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 am iesit bft Pa. nu, vreau sa insinuez ca e foooooarte balansat la pvp ;) [ NOT ] Daca era asa mai jucam ? Ce naiba ma e marfa .. trebuie sa sti sa joci doar intra si o sa vezi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
twinkie Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 urata Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 urata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Inca nu dormiti ? Event =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Inca nu dormiti ? Event =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmytza Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 Daca era asa mai jucam ? Ce naiba ma e marfa .. trebuie sa sti sa joci doar intra si o sa vezi :) sper ca nu te superi pe mine ... da nu intru pe servere cu +35 ... si nu cred ca ii asa marfa de are numa 100 on . chiar si corvus avea mai multi :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 da da da dada Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 sper ca nu te superi pe mine ... da nu intru pe servere cu +35 ... si nu cred ca ii asa marfa de are numa 100 on . chiar si corvus avea mai multi :)) Am jucat si pe corvus era lag de rupea si plin de copii inapti de se injura. Ai vazut pe java oly? ce frumos se joaca ? fara feed se aude cate un gf nu injuraturi .. + ca sunt eventuri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 HAHAHAHA 3 arcuri +23 :D Sa spart 2 la +24 si unu +24 ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts