Equillibrium Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 sa-mi bag pula stiinte ale naturi :)) urat.. la mine sunt filologie si javra aia de mate ne preda ca la mate-info..
twinkie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 poi nush...invatam?lol=)) eu anu asta am invatat doar ultima saptamana la fizica :D in rest m-o durut in 14
Squashy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 eu anu asta am invatat doar ultima saptamana la fizica :D in rest m-o durut in 14 eu n-am invatat niciodata...:D
Equillibrium Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 depinde si de liceu/profi acum..daca sunt numai scarbe n-ai ce le face..
twinkie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 http://www.l2deathland.lt/mid aici joc eu .. cam instabil serveru da' macar faci usor de toate =)
Trance Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ma dus pe pula franceza, o urasc, i-am zis in fatza mise pare ce`a mai de kkt si spurcata limba.
Equillibrium Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 franceza fac din clasa a parca si tot la engleza ma descurc mai bine, aia a mea de franceza vrea sa stim mai ceva ca un francez limba multa muie pentru profa de franceza si materia ei
twinkie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 =) si eu am doar un 3 la franceza cred .. noroc ca e modul si incheie la sfarsitu anului :D Am o profa tampita cu ditamai buba dupa ureche =)))
Equillibrium Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 =) si eu am doar un 3 la franceza cred .. noroc ca e modul si incheie la sfarsitu anului :D Am o profa tampita cu ditamai buba dupa ureche =))) a mea are niste tate :O mama mama ....
twinkie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ea o venit la prima ora intr-a 9-a imbracata toata in negru si ne intreba pe noi de ce suntem imbracati asa sumbru
Equillibrium Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 lol coaie :))) profa mea zici ca`i curcubeu..
twinkie Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 de as avea si eu o profa calumea .. de placere m-as duce la ora :)) da cand o vad p'asta ce mers de curva are ... imi trece tot chefu
Equillibrium Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 de as avea si eu o profa calumea .. de placere m-as duce la ora :)) da cand o vad p'asta ce mers de curva are ... imi trece tot chefu n-am niciuna sub 45 de ani :)) numai rupte...pana si alea tinere care predau la alte clase tot urate sunt :)) am iesit nb
Recommended Posts