PwNNNz0r.^ Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 mama ce m-am enervat la DotA >.< eu la LoL
Trance Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 pa ce clasa esti? eu am 17, a 10 a, dar ce examene dau nu tine de liceu, le dau eu separate la alte licee, pana in vara trb sa dau 2 examene pt 2 diplome, si 1 il dau sapt care vine, si anu viitor ink 4++, vreau sa iau toate diplomele ce tine de pcuri si dupa sa ma axez pe o limba gen java/c++.
twinkie Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mai bine te axezi pe engleza si pleci departe =)
Trance Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Mai bine te axezi pe engleza si pleci departe =) Pai si pt engleza dau cambridge dupa vara. plm dupa ce iau tot pana in a 12 a + cambridge de engleza, fac facultate de mate/fino si dupa ma doare undeva la angajare.
Trance Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 la ora asta dormiti ma? eu m-am culcat la 4 si trez la 6 dupamiaza. =)), u mai stai?
Raule Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 monyk: nu am mai iesit de molt monyk: in park monyk: MxC Raule: srcie monyk: am zis ca nu mai merg fara tn monyk is typing... monyk: MxC Raule: si io am zis ca nu mai merg cu tine
Trance Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 monyk: nu am mai iesit de molt monyk: in park monyk: MxC Raule: srcie monyk: am zis ca nu mai merg fara tn monyk is typing... monyk: MxC Raule: si io am zis ca nu mai merg cu tine who is ? =]]
Raule Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 eu m-am culcat la 4 si trez la 6 dupamiaza. =)), u mai stai? da
Recommended Posts