Sido Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 deci are cineva net de la clicknet?ca as vrea sa imi schimb abonamentu si vreau sa stiu daca e posibil,sau tre sa astept pana se termina abonamentu care deja lam facut cu ei.... la noi suni cand te doare la pula, iti raspunde unu in sictir, si iti zice ca iti face programare peste 2 sapt, te suna peste 3 si til taie peste inca 1 sapt :)), asa ca suna cat de rpd poti ca sa til taie cat mai devreme. ca oricum vei mai sta 1 luna in plus..... asa e la noi :)) toti vecinii care au de la ei atat lea luat. Un vecin , miercuri .. sambata e inmormantarea Avea 43 ani si o fata de 15 ani .. si era de treaba :| pffff cine, fata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 cine, fata ? :)) a zis "era" deci cred ca vecinu care a murit lol afk eat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 :)) a zis "era" deci cred ca vecinu care a murit lol afk eat bon apetit. eu ma gandeam ca o devenit a dracu acu fata ca o murit tasu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 eu ma gandeam ca o devenit a dracu acu fata ca o murit tasu :) lol :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 deci are cineva net de la clicknet?ca as vrea sa imi schimb abonamentu si vreau sa stiu daca e posibil,sau tre sa astept pana se termina abonamentu care deja lam facut cu ei.... n-are rost ma..e prea scump!! eu plateam un milion si descarcam cu 400 kbps, ti se pare normal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Un vecin , miercuri .. sambata e inmormantarea Avea 43 ani si o fata de 15 ani .. si era de treaba :| pffff nu stiu daca ma crezi, dar eu am fost pana acum la o singur inmormantare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoRa Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 Salut. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
SensationWhite Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 salut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 re sora Link to comment Share on other sites More sharing options...
extr3me Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 r3 alll and spam amre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 da Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 noroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 re Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raule Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 mere sa tragi prin perete daca n-ai wall? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts