Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

pf usage

- 779/780 fara l2

- 1.23 gb cu 1 box

- 1.70 cu 2 boxuri

Apoi la mem usage am 2 box lineage cu 206/207k , yahoo cu 95k , opera 65k

baga sido , da-ti cu subsemnatu'

Posted

baga sido , da-ti cu subsemnatu'

stai kmi face fite externu, nus la mine acasa si nare netu platit si ... ne este si lene sa ne miscam curu pan la isp :)))

il platesc eu maine ca am luat nij bani pt un website.

deci totul pare ok...

dai un click dreapta pe local disk © sa zicem, proprietati , tools , defragment now , selecteaza driverul unde ai instalat L2, si apoi analyze

zimi si tu acum cam cat % e cu rosu :)) daca si el iti zice ca ar treb defragmentat (fiind cam peste 50% rosu) dai o defragmentare.

dureaza cv, o sati mearga destul de greu in timpul asta, dar merita.

Posted

O sa ii dau defragmentare maine sau mai tarziu cand ies sau ma bag la un film , ca acu' am treaba.

Daca defragmentez tot hdd'u, adica toate 3 partitiile nu se intampla nimic grav, nu ?

Posted

O sa ii dau defragmentare maine sau mai tarziu cand ies sau ma bag la un film , ca acu' am treaba.

Daca defragmentez tot hdd'u, adica toate 3 partitiile nu se intampla nimic grav, nu ?

nu ba chiar e recomandat :)

dar la ce ai tu acolo ar fi mai usor un format ;))

Posted

Am zis ca o sa il formatez, dar nu chear acum

nam zis acum, dar dak ai salvate sau ai unde salva datele imp care le ai pe pc,

formatarea dureaza 30 min + max 30 instalarea restu de drivere,

+ acum nuj ce net ai tu dar eu in alte 30 min descarc jocurile care le am  + 30 min instalarea lor

deci in 2 ore am totul gata.

dar defragmentarea aia dureaza cam 4 ore dak nu iti da erori si termini mai rpd pt ca nu poate defragmenta anumite fisiere :))

Posted

nam zis acum, dar dak ai salvate sau ai unde salva datele imp care le ai pe pc,

formatarea dureaza 30 min + max 30 instalarea restu de drivere,

+ acum nuj ce net ai tu dar eu in alte 30 min descarc jocurile care le am  + 30 min instalarea lor

deci in 2 ore am totul gata.

dar defragmentarea aia dureaza cam 4 ore dak nu iti da erori si termini mai rpd pt ca nu poate defragmenta anumite fisiere :))

Asta-i .. vreau sa imi iau alt hdd extern ca nu mai am >.> sa imi salvez niste chestii .. defapt mai multe ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock