Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

hahaha cat de ipocrit poti fii xD

bai copilule ti`am mai zis ca ma cunosc cu Raule in realitate... si eu sti-am dinainte ca o sa ceara demode... ce numi plac oameni ca si tine ca se baga unde nici macar nu au cea mai vaga idee.. o zi buna.. si ti`am mai spus, pe zi ce trece dai dovada de un pusti fara minte... oricum have fun...
Posted

bai copilule ti`am mai zis ca ma cunosc cu Raule in realitate... si eu sti-am dinainte ca o sa ceara demode... ce numi plac oameni ca si tine ca se baga unde nici macar nu au cea mai vaga idee.. o zi buna.. si ti`am mai spus, pe zi ce trece dai dovada de un pusti fara minte... oricum have fun...

mama... tea atins raule, acu nu te mai speli 2 luni...

Davan pula mea pe toti ca niciunu nu e pe treaba lui deaici, inclusiv eu.

invart globu in cerc si-l inec in ger si lava, a ce suna ?

Fac scratch-uri pe placa tectonica

Posted

Davan pula mea pe toti ca niciunu nu e pe treaba lui deaici, inclusiv eu.

si eu pe treaba cui is :| ?

Posted

pe treaba lu' seth .. ca el e gay :))

ok.... pana acum am incercat sa ma abtin.... dar acum chiar nu mai pot sa o fac, sa nu spun ca treaba e deja dubioasa pe aci :|

Posted

poi da nu stii ce sa intamplat xD so.. dc vb ?

Raule nu a cerut demote din simpatie pt tine. SI o sa se intaorca in staff.. unlike ur banned acc xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock