Raule Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 asta e muzica ma, nu bling blingurile si pinky ringurile alea
Setekh Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 lol dude eu ziceam ca e comic video clipu, tot ce am inteles de la bboy ala este "SCANDAL" Stii ca eu nam treaba cu rapu :))
SoRa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Vampiri....eu am ochi de vampiri,cel puţin aşa zic fetele care se uită la filmele cu vampiri şi citesc cărţi de genul :D :D :D :D :D :D[mă uitam la signature lui Setekh si mi-am adus aminte.]
Raule Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Sesizam sensibil, fac sens cu exces de sensi Dex extensibil, text in consens, excelez in lexic Doc
SoRa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nu mă converteşte mă,doar că numai rock ,rock nu merge mai vreau să ascult si hip hop :P să le combin....
Sido Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 @raule , de nane nu pot spune decat praf, el si cu puya ar trebui sa se ia de mana. cabron a fost , cel putin mie mia placut acum ... deh timpu trece. spike / guess who , e cam ce ascult eu acum + estradda si alt hip hop mai caterincos. prefer genu asta acu' fiecare cu placerile lui nuh ? oricum tot ce are legatura cu grassu in ziua de azi e aka haharecords , moga and sh!t . cv comercial , asa ma amuza anda adam , cred ca a cantat in toate genurile. @sora , alea sunt "gagici bune" ? cea de la 1.29 e mai normala , in rest ... in afara de faptul ca pana acum ma simteam un norocos, acum si constientizez asta.
SoRa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Muzica din România s-a cam dat dracului,sincer,peste tot aud:Fernando,Puya,Roxy Manelista,Salam,DeepSysteme,deejay draci raci......fie...adevărata muzica este data la o parte,nu înţeleg de ce dar puţini mai sunt ăia care ascultă muzică şi nu poluare sonoră sau jeguri... :) :) http://www.youtube.com/watch?v=oBMT3OMEPwk
Raule Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 @raule , de nane nu pot spune decat praf, el si cu puya ar trebui sa se ia de mana. cabron a fost , cel putin mie mia placut acum ... deh timpu trece. spike / guess who , e cam ce ascult eu acum + estradda si alt hip hop mai caterincos. prefer genu asta acu' fiecare cu placerile lui nuh ? oricum tot ce are legatura cu grassu in ziua de azi e aka haharecords , moga and sh!t . cv comercial , asa ma amuza anda adam , cred ca a cantat in toate genurile. @sora , alea sunt "gagici bune" ? cea de la 1.29 e mai normala , in rest ... in afara de faptul ca pana acum ma simteam un norocos, acum si constientizez asta. vrei caterinca asculta deceneu.
Raule Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Vad girusuri siderale, le-nsir sub itinerarii Ies subit din detalii, ce-s suplinite-n Stalin Matricea-i scafald de volburi intr-un joc ocult Sotron mut, aglutinand inc-un soc contur Acum ca scad indicii, doar un salt implicit Prin scalp se-nfige, capii legii's artificii Pusi s-amplifice sacrilegii-n sacrificii Ca sa sanctifice artilerii, start litigii! a ce suna ?
Recommended Posts