bubulinas Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Plm mkr nu pun anime la sig. //cry? btw ai jukat silkroad?
bubulinas Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 owned :))) decat sa pun cu cantaretze ne ajunse vedete... mai bn asea..
CryStaliN Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 decat sa pun cu cantaretze ne ajunse vedete... mai bn asea.. Si tu acum cauti sa te scuzi si sa ne ascunzi ;D. Asta e adevarul esti un cartoonar. Apropo succes baietilor si fetelor-daca e cazul maine la bac.
Sido Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 decat sa pun cu cantaretze ne ajunse vedete... mai bn asea.. oh oh..... oh u failed QQ nui nici o cantareata, e tovarasa :)
bubulinas Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Si tu acum cauti sa te scuzi si sa ne ascunzi ;D. Asta e adevarul esti un cartoonar. Apropo succes baietilor si fetelor-daca e cazul maine la bac. iubesc Desenele Animate....cine nu le iubeste?? toti si bat pariu ca si tu te mai uiti la ele din cand in cand... 100% oh oh..... oh u failed QQ nui nici o cantareata, e tovarasa :) acuzama! owned :))) 1-0
Sido Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Apropo succes baietilor si fetelor-daca e cazul maine la bac. mc :))
Sido Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Sido, ®bubulina®, Kidutz and 0 Guests are viewing this topic. deci ce-i ala "CT" ???
bubulinas Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Sido, ®bubulina®, Kidutz and 0 Guests are viewing this topic. deci ce-i ala "CT" ??? nuti raspunde pe 10 lei xD
Sido Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ce nam vazut eu bine ? ai zis TC , si miai sters postu fara nici un motv, sau o fi motiv dar nu lai dat/scris. a zis ala ca websiteu seamana cu a unuia de L2 (asa si ... pan la urma am si despre L2 pe website) al doilea a zi "ar trebui TC" si dupa ai aparut tu "TC" dupa ce miai sters scrisu.
Dir50 Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 ce nam vazut eu bine ? ai zis TC , si miai sters postu fara nici un motv, sau o fi motiv dar nu lai dat/scris. a zis ala ca websiteu seamana cu a unuia de L2 (asa si ... pan la urma am si despre L2 pe website) al doilea a zi "ar trebui TC" si dupa ai aparut tu "TC" dupa ce miai sters scrisu. greek please xD (hahaha)
DJxPauL® Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Pacat ca nu stii citi si regulamentul.Ai mai facut un topic si la fel ti-ai scris vreo 3 persoane sa citesti regulamentul...dar mnah... In fine.Nu vreau sa ma cert cu tine sau altceva.Chiar te respect.Eu doar mi-am facut treaba.Daca vrei sa ma injuri n-ai decat.
Recommended Posts