Jump to content

Recommended Posts

Posted

pedia ego exo na po to eksis

patao mia fora sto toso ston server gt toso tou aksizei pia kai blepo full apo donator

eimai apo tous ligous char p dn einai me donate kai exo pano m ena valakas kai kapia active augment skills opos wm kai shield kai blepeis erxete o alos o donator kai me kill etsi gia tin plaka dld afto p thelo na po einai oti gia na peksis ekei prepei na kaneis mono donate dld alios oti kai na exeis pano s oso kai na exeis liothei o admin se anagkazei na kaneis donate

mprabo! mono afto exo na po! mprabo ston dimi kai sto "team" tou! mprabo gt exoun brei koroida kai tous ta pernoun!

Valakas Pws Phres ?

plk m kaneis?

mono me donate to perneis auto...

Posted

Η άποψη μου είναι γνωστή καιρό τώρα . Ότι είναι για τον πούτσο και ότι απλά είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση που τα τσιμπάει απο 10χρονα παιδάκια .

Posted

kai oxi dn iparxei xeiroteros akoma kai enas ucoz pisteuo einai kaliteros

Aυτο πρεπει να παει Sig μαζι με  αυτα που μου ελεγες στα PM, τεσπα...

Εγω οταν πρωτο-αρχισα L2, επαιζα εναν σερβερ(ΤheGame) και γενικα μονο αυτον ηξερα σαν Private Server.

Yστερα απο καιρο, οταν "ξενερωσα" απο τον TheGame, αρχισα να ψαχνω αλλους Servers, καθως εκεινη την εποχη ειχα αρχισει να μαθαινω πως "εγκαθηστας" εναν Private Server κτλ.

Ε εκει βρηκα τον L2Mafia και αρχισα στον Faction, τοτε ειχε παρα πoλυ κοσμο,kαθως ημουν τελειως απειρος απο Ballance και Donate Servers και συνεχισα να παιζω ανυποψιστος.

Τελικα, παρατισα μετα απο λιγο καιρο και απο τοτε δεν εχω ξαναπαιξει(2 χρονια). Τωρα μετα απο την εμπειρια γυριζωντας σαν την αδικη καταρα απο Server σε Server θεωρω τον Mafia εναν απο τους χειροτερους Servers που υπαρχουν παγκοσμιως. Το απολυτο Class Unballance, τρελα Donates, και απιστετα 10χρονα.

Αυτα τα λιγα  ;D

Regards

Posted

Valakas Pws Phres ?

plk m kaneis?

mono me donate to perneis auto...

5K adena + 1db +16+ tatoe neclase +16

Aυτο πρεπει να παει Sig μαζι με  αυτα που μου ελεγες στα PM, τεσπα...

Εγω οταν πρωτο-αρχισα L2, επαιζα εναν σερβερ(ΤheGame) και γενικα μονο αυτον ηξερα σαν Private Server.

Yστερα απο καιρο, οταν "ξενερωσα" απο τον TheGame, αρχισα να ψαχνω αλλους Servers, καθως εκεινη την εποχη ειχα αρχισει να μαθαινω πως "εγκαθηστας" εναν Private Server κτλ.

Ε εκει βρηκα τον L2Mafia και αρχισα στον Faction, τοτε ειχε παρα πoλυ κοσμο,kαθως ημουν τελειως απειρος απο Ballance και Donate Servers και συνεχισα να παιζω ανυποψιστος.

Τελικα, παρατισα μετα απο λιγο καιρο και απο τοτε δεν εχω ξαναπαιξει(2 χρονια). Τωρα μετα απο την εμπειρια γυριζωντας σαν την αδικη καταρα απο Server σε Server θεωρω τον Mafia εναν απο τους χειροτερους Servers που υπαρχουν παγκοσμιως. Το απολυτο Class Unballance, τρελα Donates, και απιστετα 10χρονα.

Αυτα τα λιγα  ;D

Regards

pragmatika einai i proti fora p simfono mazi s kai molis tora katalaba poso adikos imoun sxetika me ton mafia poli simasia tou edosa kai dn einai tpt alo para ena server gia petama

tespa pite gnomes thelo na rikso tin psixologia tou dimi mpas kai kanei tpt me ton server ton exo proidopoihsei pano apo 10 fores meso pm kai aftos sinexizei na plironete

Posted

Για τον server:

Τεράστια αποτυχία, και ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο.

Είναι ένας κοινός Interlude server με customs, 1 TvT και πολλά exploits, τα οποία θέλουν χρόνια για να φτιαχτούν.

Το μόνο καλό είναι οι παίκτες και οι άμυαλοι donators, που κάνουν τον server να δείχνει ξεχωριστός.

Για τον Μήτσο:

//respect.

Έχει έναν κοινό server, τον έχει κρατήσει ανοιχτό και με κόσμο 2 χρόνια +, έχει βγάλει λευτά με τα οποία δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ, δεν κάνει απολύτως τίποτα, και ζει χαλαρά.

Σαν τους Έλληνες Βουλευτές.

Αυτοί κάθονται, και εκμεταλλεύονται τον κόσμο.

Posted

Για τον server:

Τεράστια αποτυχία, και ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο.

Είναι ένας κοινός Interlude server με customs, 1 TvT και πολλά exploits, τα οποία θέλουν χρόνια για να φτιαχτούν.

Το μόνο καλό είναι οι παίκτες και οι άμυαλοι donators, που κάνουν τον server να δείχνει ξεχωριστός.

Για τον Μήτσο:

//respect.

Έχει έναν κοινό server, τον έχει κρατήσει ανοιχτό και με κόσμο 2 χρόνια +, έχει βγάλει λευτά με τα οποία δεν θα χρειαστεί να δουλέψει ποτέ, δεν κάνει απολύτως τίποτα, και ζει χαλαρά.

Σαν τους Έλληνες Βουλευτές.

Αυτοί κάθονται, και εκμεταλλεύονται τον κόσμο.

giauto kai prepei kapote na timorithei kai o mitsos aka Dimis opos kapote tha prepei na timorithoun kai oi ellines bouleutes

Posted

giauto kai prepei kapote na timorithei kai o mitsos aka Dimis opos kapote tha prepei na timorithoun kai oi ellines bouleutes

Epeidi eiste/einai mlkes osoi paizoyn k toy skane to reysto ftaiei aytos??
Posted

Οχι βαιβεα ελεος, αυτο που πρεπει να γινει ειναι ψαξεται να βρητε λιγο μυαλο για τους αμυαλους που παιζουν και κανουν Donate.

Gerero, εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με τον Dimi ή μου φαινεται ?

Posted

K gt re c dn pas na ton karfwseis stn nc soft?Na timorithei leei.Re paidaki,afou einai ola toso apla gt dn kaneis t idio?Gt dn kanoume oloi to idio?Na anoi3oume servers m donations na vgaloume lefta?

Re file an ekanes oti ekane o dimis tha isoun xiroteros k pio eleinos...

O Coyote exei dikio alla to paratravate re guys...

Na timorithei to paidi epeidi ekane server k piges san vlks k tn patises?

As prosexes,k an thes na timrwiseis politikous MN PSIFISEIS RE GIATRAKA!

Posted

Gt dn kanoume oloi to idio?Na anoi3oume servers m donations na vgaloume lefta?

Γιατι δεν πανε ολοι να ανοιξουν Server εχοντας στο μυαλο τους πως θα βγαλουν λεφτακια. :)

Posted

Γιατι δεν πανε ολοι να ανοιξουν Server εχοντας στο μυαλο τους πως θα βγαλουν λεφτακια. :)

Re c oloi exoun to isws apotero skopo ts akoma k an dn fenetai...

Posted

Re c oloi exoun to isws apotero skopo ts akoma k an dn fenetai...

Ναι, παντως υπαρχουν Server με Donates που το περιβαλον τους ειναι ευχαριστο, και γενικα ειναι Top. Aυτο απο τη μερια του Dimi ειναι Fail, δηλαδη το μην μπορει να ισοσταθμησει Donate και "Fun".

Βαιβεα, μπορει απλα να μην ενδιαφερεται αφου μαλλον εχει διαπιστωσει οτι ακομα τα κοροιδα πληρωνουν.

Posted

Οχι βαιβεα ελεος, αυτο που πρεπει να γινει ειναι ψαξεται να βρητε λιγο μυαλο για τους αμυαλους που παιζουν και κανουν Donate.

Gerero, εχεις καποιο προσωπικο προβλημα με τον Dimi ή μου φαινεται ?

prosopiko dn exo ala dn ginete re file na exo merika spania items ta opia xaraktirizoun ton char s sto kato kato tis grafis dld kapia augment skills i kapio rb jewel kai na erxete o donator kai na tou skas 1k dmg me mc fantasou o normal char ti tha kanei

eleos dld afto einai p m ti dinei se afti tin mlkia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...